Známe všechny účastníky play-off, zápasy živě už dnes!
Esport Valorant Článek Známe všechny účastníky play-off, zápasy živě už dnes!

Známe všechny účastníky play-off, zápasy živě už dnes!

Aleš Pelc

Aleš Pelc

17. 8. 2022 13:18

Ve skupině D si poradili s ATR a AmnioM esports

Reklama

Poslední ze skupin Grunex Challenge byla zároveň tou nejrychlejší. Všechna utkání skončila 2:0 ve prospěch favoritů. O jediné malé překvapení se postarali hráči Entropiq, když si tímto stylem poradili i se silným mixem NEBRKRAKR. Stalo se tak ve winner’s bracketu při bitvě o postup do play-off.

Na obou mapách začal lépe NEBRKRAKR. Vedení ale rychle ztratil, chopil se ho tým Entropiqu, a ten ho už nepustil. Tento scénář se odehrál jak na Fracture, tak na Havenu a reprezentanti zeleno-černých barev se mohli radovat z čistého postupu.

Soupeř pro NEBRKRAKT do rozhodujícího duelu vzešel ze střetnutí ATR s Amniom esports. ATR zužitkovali svůj silný nástup a přetavili ho v rychlou výhru mapy Breeze. Následný Bind byl vyrovnanější, přesto se na decider nešlo a o druhý play-off slot ze skupiny D se utkaly dva mixy.

Stejně jako tomu bylo v předchozích úterních zápasech, první mapa opět netrvala dlouho a NEBRKRAKR šel do vedení. Pokračovalo se na Bindu, kde celku ATR fungovala netradiční kompozice s agentem Yoruem lépe, soupeři však využili své převahy v open frazích a stali se tak posledním chybějícím účastníkem čtvrtfinále.

ATR vs. AmnioM esports - 2:0 (13:4, 13:10)

Entropiq vs. NEBRKRAKR - 2:0 (13:8, 13:9)

NEBRKRAKR vs. ATR - 2:0 (13:5, 13:11)

Postup a soupeře v krátkém rozhovoru hodnotil Petr „Pjotr“ Janiš z Entropiq.

Čau Pjotre, včera 2:0, dneska znovu. Jste s vašimi skupinovými výkony spokojeni nebo cítíš, že byste před play-off ještě něco potřebovali zlepšit?
Ahoj tobě i všem čtenářům. Na mapy jsme skupinou prošli jako po másle s čistým stavem 4:0, ale nestačily by ti prsty na to, kolik jsme v průběhu čtyř map throwli kol. Na play-off už ale není moc co zlepšovat, teď už je důležité jen předvést co nejlepší individuální výkon, hrát jak jsme zvyklí a soustředit se, abychom zbytečně nepouštěli kola, která by nás mohla v průběhu ještě mrzet.
Ve čtvrtfinále vás čeká mikigoalieho mix FRAGOLIS. Co od zápasu s nimi očekáváš?
Zhruba to, co jsme čekali i od týmu NEBRKRAKR - dobrý individuální výkon jednotlivých hráčů a doufám, že i nějaký teamplay. Taky by mě nepřekvapil nějaký zajímavý call od hvězdy FRAGOLIS mikigoalieho.
Jste na ně už připraveni nebo to ani nemá smysl?
Nemyslím si, že by mělo smysl se jakkoliv do hloubky připravovat proti jakémukoliv týmu v tomhle turnaji, kromě Enterprise. Víme, na jaké úrovni jsme schopni hrát a zbytečný pokus o adaptaci na určitý playstyle protivníka by nás akorát mohl zbytečně rozhodit. Většina týmů jsou stejně mixy, které samy zjišťují, jak budou hrát, teprve až v zápase.
Grunex Challenge hrajete znovu za Entropiq. Od posledního turnaje pod tímto jménem se k vám připojil dext místo Rousika. Jaká je budoucnost vaší sestavy a spolupráce s touto organizací?
Všichni si aktivně hledáme angažmá jinde, abychom se mohli Valorantu věnovat naplno, a mezitím si v téhle sestavě sem tam pinkáme scrimy a turnaje. S Entropiq jsme se o žádné společné budoucnosti po Grunex Challenge doposud nebavili, ale určitě jsme jako pětice ochotni vyjednávat o spolupráci s jakoukoliv organizací, která je schopná nabídnout rozumné podmínky.
Díky za rozhovor, přeji hodně štěstí s hledáním a užijte si play-off.
Já děkuji jak za rozhovor, tak za super turnájek po velmi dlouhé době. 

Play-off začíná už během dnešního odpoledne. V 15 hodin se na streamu utkají Entropiq s FRAGOLIS, následně se utkají Woof Woof a ENTERPRISE. Mezitím budou mimo živý přenos soupeřit hráči EUgangu a Bandy, stejně tak jako Absolute Amateurs proti NEBRKRAKR. Přestože neuvidíte všechny duely přímo na streamu nezoufejte, stav ostatních zápasů bude zobrazovaný při přestávkách a stále budete v obraze. V obraze se také vyplatí být na našem Instagramu, kdy už jen necelé dva dny bude probíhat soutěž o 2TB M.2 SSD od Kingston Fury. 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama