Známý streamer Shroud je v nemocnici, měl nehodu
Zajímavosti Apex Legends Článek Známý streamer Shroud je v nemocnici, měl nehodu

Známý streamer Shroud je v nemocnici, měl nehodu

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

13. 3. 2019 16:39

A vypadá to, že si dá nucenou pauzu od hraní.

Reklama

Bývalý profesionální hráč Counter-Strike Michal "Shroud" Grzesiek, jenž se v poslední době vyšvihl na vrchol Twitche díky streamování hry Apex Legends, je v nemocnici. Prý měl nehodu na skůtru a musel být operován.

Na Twitteru se omluvil, že bohužel nemůže streamovat, protože jej kvůli nehodě na skůtru čeká operace lokte a bude nejspíš nějakou dobu mimo. Jeho Tweet zněl optimisticky na to, že by jej zranění ruky mohlo stát i kariéru streamera.

Shroud je mezi diváky obdivován pro svůj smysl pro humor, ale hlavně mušku, kterou má naprosto obdivuhodnou. A tak se jeho fanoušci bojí, zda svůj skill kvůli operaci ruky neztratí. Shroud je hned uklidnil s tím, že se jedná o levou ruku, která jeho aim neovlivňuje. Je možné, že bude potřebovat delší dobu odpočívat, než se zas vrátí zpět ke hraní, ale měl by být v pořádku.

Jeho kamarád streamer Justin "Just9n" Ortiz odhalil více podrobností ohledně nehody. Prý zmáčkl příliš rychle brzdu, přepadl přes řídítka přímo na beton a spadl celou vahou na levou ruku. Vypadá to, že si nejen natrhl vazy, ale zároveň si rozdrtil kost, takže musel být ihned operován.

Je možné, že bude potřebovat více chirurgických zákroků, pokud se objeví další komplikace. Justin také prozradil, že se za ním zastavil v nemocnici a nechal mu tam pěkný vzkaz:

Známý streamer Shroud je v nemocnici, měl nehodu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama