Znáte nejzabijáčtější zatáčku v Grand Theft Auto V?
Zajímavosti Článek Znáte nejzabijáčtější zatáčku v Grand Theft Auto V?

Znáte nejzabijáčtější zatáčku v Grand Theft Auto V?

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

26. 5. 2018 14:55

Některé cesty v GTA V mohou dělat problém nejen hráčům, ale i samotné umělé inteligenci, pojďme se podívat na tu nejvíce nebezpečnou.

Reklama

V GTA Online je hromada nebezpečných a opravdu zvláštních zataček, ale jedna, která vypadá celkem bežně, ale je velmi smrtelná, alespoň co se NPC týče. Téměř vždy, kdy některé NPC projíždí zatáčkou, vždy ztratí kontrolu nad vozidlem nebo havarují.

Tento zajímavý bug odhalil hráč DingleBoone a pochlubil se se svým zjištěním na Redditu. Jedná se o cestu Buen Vino Road, která vede mezi vinohrady a samotnou zatáčku najdete přímo u vjezdu do Marlowe Vineyard. 

Znáte nejzabijáčtější zatáčku v Grand Theft Auto V?

Je několik teorií, proč se zde umělá inteligence chová tak zmateně. Možná je to způsobeno příliš vysokou rychlostí při jízdě z prudkého kopce a nezvládají jízdu rychlejší, než jim byla naprogramována. Buď vozidla nezvládají patník a nebo se rovnou převrací, záleží jaký typ auta zrovna zatáčkou projíždí. A když řidiče plašíte troubením nebo střelbou, tak to je teprve mela. Ale naopak, když NPC uvidí poblíž zatáčky policejní auto, tak jedou ukázkově bez bouračky.

Jedno je jisté, GTA V nás dokáže ještě stále něčím překvapovat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama