ZOWIE by BenQ podporuje LOBBY CS:GO komunitní turnaj
Esport CS:GO Článek ZOWIE by BenQ podporuje LOBBY CS:GO komunitní turnaj

ZOWIE by BenQ podporuje LOBBY CS:GO komunitní turnaj

Tomáš Kurka

Tomáš Kurka

22. 2. 2019 22:26

Zaregistruj se do LOBBY, podpoř komunitní turnaj a vyhraj peníze pro svůj tým!

Reklama

Po dlouhé pauze delších sérií jsme zpět s týmovým Counter-Strike turnajem, který končí offline eventem a věřte nám, že v LOBBY se bude hrát o hodně. LOBBY je projekt studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati - gamingový projekt, kterému nesmí chybět světově uznávaný esportový titul Counter-Strike: Global Offensive. 

Díky partnerovi turnaje ZOWIE by BenQ se můžete těšit na pořádný balík peněz ve finále turnaje, které bude probíhat v sobotu 9. 3. 2019 na zmíněné fakultě ve Zlíně. Díky podpoře ZOWIE by BenQ se tento komunitní projekt může pochlubit profesionální péčí a finanční odměnou. Celkový prizepool pro nejlepší týmy činí 20 000 korun.

Na samotném eventu ve Zlíně se můžete těšit na zajímavý program, kde mimo finále dalších dvou esportových titulů proběhnou i různé přednášky od profesionálů z herního průmyslu. Nebude chybět ani ZOWIE stánek, kde bude možné vyzkoušet si prvotřídní ZOWIE monitory. Hráči třeba na vlastní oči uvidí rozdíl mezi 144hz a 240hz a monitorem, který má či nemá DyAc. Na porovnání vám totiž přivezeme tyto dva modely: XL2411P a XL2546. Zároveň budete mít možnost vyzkoušet si ZOWIE herní myši, které jsou unikátní kvůli svému důrazu na ergonomii.

Zaregistruj se do LOBBY, podpoř komunitní turnaj a vyhraj peníze pro svůj tým!

Vrcholem turnaje bude finálové klání, kde se vždy dva nejlepší týmy budou snažit dosáhnout na titul vítěze a vysokou finanční odměnu. Týmy budou vybrány z předchozí otevřené online kvalifikace, aby finále obsahovalo pořádnou dávku napětí. 

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje!

Boje na život a na smrt v podobě online komentovaného streamu na Twitch.tv

Každým finálovým turnajem vás bude provádět někdo ze zkušených komentátorů a streamerů na Twitch.tv. Jednotlivé obsazení domácích komentátorských hvězd bude v následujících dnech prozrazeno.

Formát turnaje

Formát turnaje bude takový, jak ho známe ze světa e-sportu, tedy formát pět versus pět. Turnaj bude rozdělen do dvou kvalifikačních kol a ti nejlepší se potkají v Online finále, kde budou bojovat o přímý postup do samotného offline finále ve Zlíně.

Ceny pro vítěze finále turnaje

  • 1. místo:  15 000 Kč / tým
  • 2. místo: 5 000 Kč / tým

O projektu

Cílů projektu je mnoho. Nejde pouze o klasické uspořádání něčeho užitečného, jde i o rozšíření obzorů v gamingu a technologiích, posunout Zlín o kousek dál a v neposlední řadě ukázat hráče jako lidi. “Chceme zbořit stereotypy o hráčích a ukázat, že v esportu je budoucnost.” říká hlavní manažer projektu Tomáš Kurka.

Jak napovídá předchozí odstavec, nepůjde čistě o herní záležitost. Kromě představení gamingu, který pomalu ale jistě prorůstá do sportovního odvětví, se projekt bude zabývat i novinkami. Na herní novinky přijde řeč také, ale dostaví se i vývojáři z technologických firem a ti poodhalí budoucnost z hlediska komponentů a počítačů samotných. Návštěvníci se budou moci samozřejmě těšit na zajímavé řečníky ze světa her.

Více informací o kvalifikacích již brzy! Sleduj Facebook nebo Instagram LOBBY, ať máš vše z první ruky! Sportu zdar a tomu online zvláště.​​

Servery do turnaje poskytuje Fakaheda.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama