Zúčastněte se velkého vánočního průzkumu a hrajte o produkty v hodnotě 20 000 Kč - výsledky
Soutěže Článek Zúčastněte se velkého vánočního průzkumu a hrajte o produkty v hodnotě 20 000 Kč - výsledky

Zúčastněte se velkého vánočního průzkumu a hrajte o produkty v hodnotě 20 000 Kč - výsledky

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

28. 12. 2017 13:07

Odpovězte nám na několik otázek a hrajte o luxusní hardware v hodnotě přes 20 000 Kč.

Reklama

Zúčastněte se velkého vánočního průzkumu a hrajte o produkty v hodnotě 20 000 Kč - výsledky

EDIT: Soutěž je ukončena

Je to tu, představujeme výherce našich cen. Prosíme všechny jmenované, aby odpověděli na naší zprávu na facebooku do 14 dnů.

Všem odpovídajícím děkujeme za účast a přejeme hodně štěstí v příštích soutěžích.


Bojíte se, že vaše babičky, tetičky, rodičové - pardon, vlastně Ježíšek, nemá pochopení pro vaše hráčské hobby a přinese vám zase jen ponožky a svetry? Nebojte se, Grunex ve spolupráci se značkami NVIDIA, SteelSeries, Trust a CoolerMaster může tohoto gamingového ježíška nahradit.

Jako již tradičně také tento rok pořádáme velký předvánoční průzkum ve kterém hrajeme o luxusní ceny. Tentorkát hrajeme o produkty od značek NVIDIA, Steelseries, Trust a CoolerMaster v celkové hodnotě přes 20 000 Kč. Odpovězte nám na několik otázek v našem hráčském průzkumu a budete zařazeni do soutěže. Těm šťastnějším z vás poté pošleme tuto parádní výbavu pro správné hráčské doupě:

Abyste mohli v průzkumu odpovídat, musíte mít na Grunexu vytvořený účet. Registrace je velmi jednoduchá, zabere jen pár kliknutí, můžete se registrovat jednoduše i přes facebook. Zaregistrujte se ZDE.

Prosíme, vyplňujte dotazník pečlivě a pravdivě. Na konci dotazníku najdete jednu znalostní otázku, abychom se ujistili, že neklikáte jen tak do větru. Všišchni, kteří odpoví správně na tuto otázku, budou zařazeni do soutěže. Ze všech soutěžících poté vyhraje každý stý odpovídající až do 900. místa. Času na promyšlení máte dost, soutěž ukončíme 24.12. ve 20:00. Během následujících tří dnů pak oznámíme výherce v tomto článku a na našem facebooku. Tak se do toho pusťte a hodně štěstí!

ODPOVÍDEJ ZDE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama