Zveme tě na Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cup o 10 000 Kč!
Esport WoT Článek Zveme tě na Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cup o 10 000 Kč!

Zveme tě na Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cup o 10 000 Kč!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

28. 2. 2019 12:00

Kompetitivní scénu čeká pořádné osvěžení v podání Grunex Predator WoT 5v5 Winter Cupu.

Reklama

Mysleli jste, že si ve World of Tanks už žádný turnaj nezahrajete? Tak to byl pořádný omyl! Kompetitivní scénu čeká velkolepé osvěžení v podání Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu. Ve spolupráci s Acer Predator jsme si připravili sérii turnajů, která určitě potěší každého soutěživého tankistu. Příležitostí pořádně se vyblbnout bude hned několik. Turnaj se totiž skládá ze dvou kvalifikací a následného Grand Finále o 10 000 Kč. Čeká na vás také dobře známý herní mod 5v5 X tier

A pro ty, kteří neseberou odvahu registrovat se do kvalifikací, máme také dobrou zprávu. O stream a zábavu nepřijdete. Pozvali jsme si zkušeného tankistu, který se ve WoT pohybuje jako doma. Hádáte správně, všechny turnaje bude vysílat a komentovat známý streamer Marty_vole.

Celá série proběhne v módu 5v5 X tier. První dva turnaje jsou kvalifikační a dohromady z nich postoupí 8 nejlepších týmů do Grand Finále. Na první kvalifikační turnaj se můžete těšit už 1.3.2019, druhý poté následuje 8.3.2019. Velkolepé Grand Finále se odehraje také v pátek, přesněji 15. 3. 2019. Kvalifikace se odehrají formátem BO3 a následné Grand Finále Bo5. Hrát se bude klasicky útok/obrana jako ve velkých velkých WoT ligách.

Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu je otevřen pro všechny české a slovenské týmy a hráče, kteří jsou vlastníky X tanků a chtějí okusit, jak chutná kompetitivní WoT.

 

Vychutnej si bitvy živě a nalaď si celý turnaj na Twitchi

Ani ti, co rádi sledují nepřetržité souboje na život a smrt mezi ocelovými monstry, si nepřijdou zkrátka, protože turnaj bude vysílaný online. Kvalifikační a finálové zápasy uvidíte v podání streamera Marty_vole na jeho twitch kanále.

 

Zaregistruj se do turnaje a ovládni bitevní pole!

Registrace je otevřená všem hráčům, kteří vlastní WoT účet a mají dostupné tanky na X tieru. Počet účastníků v turnaji není nijak omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

Pravidla pro tyto turnaje: ZDE

Co čeká vítěze velkého finále Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu?

  • 1. místo: 6 000 Kč + 7 000 goldů/tým
  • 2. místo: 4 000 Kč + 5 000goldů/tým
  • 3. místo: 2 000 goldů/tým

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama