Zveme všechny hráče na ŠKODA Gaming Day
Esport Článek Zveme všechny hráče na ŠKODA Gaming Day

Zveme všechny hráče na ŠKODA Gaming Day

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

16. 12. 2019 18:39

ŠKODA AUTO Nadační fond svolává všechny herní nadšence do Mladé Boleslavi v rámci celodenní herní akce ŠKODA Gaming Day.

Reklama

ŠKODA AUTO Nadační fond svolává všechny herní nadšence do Mladé Boleslavi v rámci celodenní herní akce ŠKODA Gaming Day, která se uskuteční 18. ledna ve ŠKODA Muzeu v sále Laurin a Klement. Vstup bude zcela ZDARMA. Těšit se můžeš na řadu esportových turnajů a spoustu známých osobností jak z herního světa, tak mimo něj. K vyzkoušení na místě bude virtuální realita, nejnovější tituly ze série sportovních her FIFA a NHL, závodní simulátory a speciální herní sestavy vytvořené přímo pro simulovaný motorsport a mnoho dalšího.

Zveme všechny hráče na ŠKODA Gaming Day

Celá událost se ponese v duchu populárních kompetitivních titulů včetně League of Legends a těch nejznámějších sportovních her. Pro hráče League of Legends, FIFA 20 a NHL 20 jsou připraveny online kvalifikace, které rozhodnou o postupujících na ŠKODA Gaming Day finálový offline turnaj. Každá z populárních her bude mít na místě své ambasadory z řad herních či sportovních osobností.

Znáš je online? Potkej se s nimi naživo!

Máš sen potkat svoje youtube a twitch idoly naživo? Tak to se v Mladé Boleslavi určitě zastav. Mezi hosty budou patřit známé twitch tváře z League of Legends komunity, FIFA youtubeři či NHL ambasadoři.

Všechny osobnosti, které na ŠKODA Gaming Day budeš moci potkat ti představíme na facebookové stránce události. Některé tam dokonce najdeš už teď! Nezapomeň událost sledovat, zda se mezi hosty neobjeví i tvůj oblíbený streamer nebo youtuber.

O pozvaných osobnostech se dozvíš více ZDE.

Předveď se v kvalifikaci a zahraj si na ŠKODA Gaming Day

Součástí ŠKODA Gaming Day budou také tři esportové turnaje. Ty se uskuteční ve hrách League of Legends, FIFA 20 a NHL 20. Ti nejlepší hráči a týmy se zde utkají o celkovou dotaci přesahující 100 000 Kč. 

Registruj se už teď do kvalifikací:

League of Legends

FIFA 20

NHL 20

Více se o turnajích dozvíš ZDE.

Virtuální realita, motorsport simulátory a spoustu dalšího

Už jsi slyšel o virtuální realitě, ale ještě jsi neměl možnost ji vyzkoušet? Přijď si zahrát třeba českou pecku Beat Saber nebo další známé VR hříčky. Chybět nebudou ani závodní křesla pro maximální zážitek ze závodních simulátorů, PC herní zóna s League of Legends nebo konzole Playstation 4, na kterých si budeš moci zahrát NHL 20 a FIFA 20.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama