Alexstrasza, nový šampión v Heroes of the Storm
Gaming Článek Alexstrasza, nový šampión v Heroes of the Storm

Alexstrasza, nový šampión v Heroes of the Storm

Thundarr

Thundarr

15. 11. 2017 17:08

Na BlizzConu 2017 Blizzard oznámil několik zásadních novinek. Jednak to bylo nové rozšíření pro World of Warcraft, expanze pro Heardstone a v neposlední řadě nového šampióna pro Heroes of the Storm.

Reklama

Na BlizzConu 2017 Blizzard oznámil několik zásadních novinek. Jednak to bylo nové rozšíření pro World of Warcraft, expanze pro Heardstone a v neposlední řadě nového šampióna pro Heroes of the Storm. Všichni jistě znají Alexstraszu, královnu draků. Nyní se tato úžasná sexy kráska dostane i do Heroes of the Storm. Nová šampiónka se bude měnit v nebezpečného draka, díky němuž se stane jiste velice oblíbená.

Alexstrasza byla jednou z novinek na BlizzConu 2017

Pohled na nového šampióna

Alexstrasza, The Life-Binder, bude support, takže bude podporovat všechny své spolubojovníky. Díky obětování svých vlastních životů bude moci léčit ostatní hrdiny. Další její schopností bude zasazení semínka, které následně bude léčit hrdiny ve svém okolí. Co by to bylo za draka, kdyby nebyl schopen vypálit nebezpečný fireball, který zraní protivníky. Do dračí podoby se bude měnit díky své speciální schopnosti. Proměna bude trvat 1.25s, navýší svůj HP pool o 500 životů a svými útoky bude udělovat poškození o síle 143hp. Osobně se na tohoto šampióna velice těším, co dlouhé době něco zajímavého, nemyslíte?

 

Silná stránka tohoto šampióna bude velký dosah základního útoku v dračí podobě. Dokáže otravovat nepřátele na velkou vzdálenost. Uvidíme, jak moc ještě bude upravena, nicméně myslím, že v této podobě přijde do hry.

Alexstrasza, nový šampión v Heroes of the Storm

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama