battleborn-zdarma-a-navic-nezapomenutelny-zazitek-se-znamymi-streamery
Hry zdarma Článek Battleborn ZDARMA a navíc nezapomenutelný zážitek se známými streamery!

Battleborn ZDARMA a navíc nezapomenutelný zážitek se známými streamery!

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

13. 6. 2016 09:33

Velká soutěž o hru Battleborn a účast ve streamovaném showmatchi se známými youtubery a streamery.

Reklama

 

Battleborn ZDARMA a navíc nezapomenutelný zážitek se známými streamery!

 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA! TOTO JSOU NÁHODNĚ VYLOSOVANÍ VÝHERCI:

Výhercům gratulujeme a prosíme, aby odpověděli na příchozí zprávu! Všem ostatním děkujeme za účast.

BUDU KEMPIT STERAKA, TŘEBA VZTEKY ROZMLÁTÍ KLÁVESNICI!

Přesně takové nebo podobné strategie už nyní začněte plánovat, máme pro vás totiž parádní akci! Horká herní novinka Battleborn, která kombinuje prvky MOBA se střílečkou z pohledu první osoby, vyšla teprve předevčírem a okamžitě se stala velmi oblíbenou. A vy nyní můžete tuto hru vyhrát v naší soutěži. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, mít trochu štěstí při losování a Battleborn se během pár dní dostane i na vaši mašinu. Rozdáváme hned 5 kopií. Možná vás správně navnadí trailer ze hry pro pořádný HYPE:

A to není vše! Jako bonus budete pozvaní na streamovaný showmatch, kde změříte síly se známými osobnostmi české herní scény. Dokážete porazit rozené hráče jako Sterak, Nakashi, DeeThane, Jirka Král nebo Mazarini? Souboj na ostří nože mezi ikonami české youtube a twitch scény můžete rozhodnout právě vy. A co víc, můžete se vytáhnout před stovkami diváků na několika streamech.

 

 

Soutěž

Není na co čekat. Odpovězte na tuto soutěžní otázku a pokud bude vaše odpověď správná, zařadíme vás do losování o hru Battleborn a účast na showmatchi.

{control miniQuiz 43}

Soutěž potrvá přesně týden. Ve čtvrtek 12. května po devatenácté hodině vyhlásíme 5 výherců, kteří si kromě hry odnesou také parádní zážitek ze hry proti streamerům.

Showmatch s osobnostmi internetu

Výherce pozveme na showmatch, který se odehraje v neděli 15. května od 19 hodin. A pokud nevyhrajete, nezoufejte. Celý zápas bude vysílán na streamech všech učinkujících internetových osobností. Budete mít tedy na výběr hned z několika pohledů.

{control inquiry 29}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama