bgch-2015-predstavujeme-world-of-tanks-komentatory
Esport WoT Článek BGCH 2015 - Představujeme World of Tanks komentátory

BGCH 2015 - Představujeme World of Tanks komentátory

Tomáš Secký

Tomáš Secký

15. 11. 2015 08:30

Představení komentátorů BenQ Grunex Challenge 2015 ve hře World of Tanks!

Reklama

BGCH 2015 - Představujeme World of Tanks komentátory

Pokračujeme v představování komentátorů BenQ Grunex Challenge 2015! Celou akci zakončí první česko-slovenský turnaj ve hře World of Tanks, kterým vás provede duo Vojtěch "JustStock" Streit a Jan "H_0_N" Tománek.

Jan "H_0_N" Tománek

Jmenuji se Vojtěch Streit a ve hrách působím pod přezdívkou JustStock. Ke hře jsem se dostal v roce 2011, to jsem hrál za e-Sport tým ve hře Call of Duty 4 a rozhodli jsme se s pár lidmi zkusit hru World of Tanks. Postupně jsem se přes normální hraní, klanové bitvy apod. dostal až ke hraní za různé týmy. Většinu času jsem byl členem mezinárodních týmů, ale momentálně působím jako jeden ze dvou kapitánů českého týmu Fraternitas.

Finálová šestka mě vůbec nepřekvapuje, konec konců, na české scéně v této hře není ani zdaleka tolik týmů, jako je tomu například u her League of Legends nebo Counter Strike. Přesto jsem rád, že letos World of Tanks na BGCH uvidíme a myslím si, že týmy jako eSuba, Cyborg Factory a doufám, že i kluci z mého týmu Fraternitas, ukáží divákům, že je možné tuto hru na eSport scénu zařadit. Pro mě je jasným favoritem tým eSuba, ale při formátu 5 versus 5 se může stát naprosto cokoliv.

Na komentování se těším, během mého hraní jsem měl možnost si to několikrát zkusit, avšak pouze na streamu, takže BGCH 2015 pro mě bude první zkušenost s komentováním offline akce - což určitě souvisí s tím, že se jedná o první offline tuzemskou akci ve hře World of Tanks. Doufám a věřím, že si tuto akci všichni naplno užijeme.

Vojtěch "JustStock" Streit

Ahoj, mé jméno je Jan „H_0_N“ Tománek, komentovat World of Tanks jsem začal po nabídce od Dominika Karáska, alias Delty, který je hlavním adminem World of Tanks na Grunexu.

Ve finále mne určitě překvapili některé týmy. Jmenovitě Heteš B*tch a Fraternitas. Co se týče ostatních čtyř týmů, opravdu si netroufnu nic předpovídat, hlavně kvůli formátu 5 versus 5, který je lehce nestandartní a tak budou zápasy rozhodovat i RNG faktory a jeden dobrý výstřel může rozhodnout celou bitvu.

Na BenQ Grunex Challenge 2015 se velmi těším, bude to pro mne první velká offline akce a to napětí cítím již teď. Tak si to nenechte ujít!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama