Bohemia Interactive se ohlíží za uplynulým rokem + infografika
Gaming Článek Bohemia Interactive se ohlíží za uplynulým rokem + infografika

Bohemia Interactive se ohlíží za uplynulým rokem + infografika

Filip Němeček

Filip Němeček

18. 4. 2018 12:52

Čeští tvůrci ARMA a dalších her v uplynulých letech dost expandovali.

Reklama

Bohemia Interactive snadno můžeme řadit mezi nejúspěšnější česká studia, tvůrci nejen série ARMA mají na kontě více než 30 milionů prodaných her a do budoucna chystají velké plány.

Nyní vydali ohlédnutí za minulým rokem a také nastínění plánů do budoucna. Pozornost si určitě zaslouží také připravená infografika, kde se dozvíte, kolik lidí na hrách napříč sedmi studii pracuje, v jakých rolích a kolik celkem národností se za nimi ukrývá.

{control gallery}

„Tou nejpodstatnější a také nejviditelnější snahou by mělo být sjednocení všech našich týmů pod jednotnou platformu – náš nový engine Enfusion. Je důležité říci, že tam ještě nejsme. Všechny naše klíčové tituly (Arma, DayZ, Ylands) používají odlišnou technologii. Ale sjednocení základních stavebních kamenů pomůže všem našim produktům jak v současnosti, tak především ve velmi blízké budoucnosti“, řekl Jarek Kolář, šéf vývoje v Bohemia Interactive. Za klíčové cíle pro rok 2018 považuje dokončení DayZ a Ylands a pokročení s vývojem enginu Enfusion jako takového.

„Velké plány jsou jedna věc, ale v přítomnosti se pochopitelně soustředíme na vývoj našich stávajících her – a na vydávání her nových. Některé nové tituly, které od Bohemia Interactive uvidíte v roce 2018, nebudou nutně využívat engine Enfusion. S našimi projekty se rádi pouštíme do kreativního rizika, učíme se z nich a rozšiřujeme naše už tak velmi široké portfolio. Aktuální rok by měl být pro Bohemia Interactive plný rizik. Ale jen s těmi nejlepšími výsledky“, dodává Kolář.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama