Byl oznámen nový Mega Man 11
Gaming Článek Byl oznámen nový Mega Man 11

Byl oznámen nový Mega Man 11

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

6. 12. 2017 12:32

Nový Mega Man bude dostupný na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch

Reklama

V příštím roce se můžeme těšit na již v pořadí jedenáctý díl nesmrtelné série Mega Man. Vývojář ze studia Capcom Kazuhiro Tsuchiya tuto zprávu oznámil v souvislosti s právě 30. výročím série Mega Man živě na streamu.

Hra samotná by měla vyjít někdy koncem roku 2018. Těšit se můžeme na 2,5D obraz a ručně malovanou grafiku. Hra bude dostupná na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Bohužel zatím nesdělil více bližších informací, které slíbil doplnit až v létě příštího roku V souvislosti s tímto prohlášením přišel Capcom i s trailerem, takže nám nezbývá nic jiného než se těšit.

To však nebylo jediné, s čím přišel Kazuhiro Tsuchiya na streamu. Taktéž oznámil, že všechny předchozí série (což znamená Mega Man X-X8) vyjdou v létě příštího roku taktéž na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Takže si někteří z nás můžou připomenout, jaké to bylo hrávat Mega Mana v roce 1993, kdy vyšel úplně první díl na Super Nintendo. 

Kromě toho Capcom oznámilo, že Mega Man Legacy Collection a Mega Man Legacy Collection 2, budou vydány pro Nintendo Switch na jaře příštího roku.

Byl oznámen nový Mega Man 11

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama