Češi postupují na Broadcaster Royale
Esport PUBG Článek Češi postupují na Broadcaster Royale

Češi postupují na Broadcaster Royale

Robin Hegedus

Robin Hegedus

13. 8. 2018 11:04

O víkendu se uskutečnila poslední kvalifikační část na Broadcaster Royale. Kdo z Čechů postoupil?

Reklama

V tomto článku jsme vás informovali o finálové části kvalifikace, ze které nejlepších 10 týmu postoupilo na finále, konající se v americkém Seattlu. Této poslední části se taktéž účastnilo 6 českých dvoji - 2 v invite části a 4 v open části. Jak tyto dvojice dopadly?

Češi postupují na Broadcaster Royale

V uzavřené části reprezentovaly české barvy tyto týmy: Czech This Out (TheCobrra a elwzoylol) a Kings of Sosnovka (mazarin1k a spajKK). Oběma celkům se dařilo na jedničku, Kings of Sosnovka celou kvalifikaci vyhrál a tým Czech This Out vybojoval třetí místo.

Češi postupují na Broadcaster Royale

V uzavřené části se objevily hned čtyři české týmy: Alza Gaming (seniks a okkocsgo), Dark Tigers (Zampeek a zuppaa_ ), Dark Universe (swalker a FreezeWithMe) a TheFellas (thefreek1ll a Marena_). Všechny týmy předvedly kvalitní výkony, bohužel štastným koncem končí kvalifikace jen pro první dva jmenované týmy. Dark Tigers skončili na pátem místě a alzáci hned za nimi na šestém. Dark Universe utekl postup o 7 bodů a končí na prvním nepostupovém místě. Tabulku českých týmu uzavírají TheFellas, kteří končí na místě třinactém.

Češi postupují na Broadcaster Royale

Šance dostat týmy na finále této události ale stále je! Na tomto odkaze mohou fanoušci do 13. srpna 23.59 hlasovat pro své favority pro wildcard! Každý tedy může hlasovat pro thefreek1ll / marena_ nebo sw4lker / FreezeDoto. Vzhledem k tomu, že kluci nejsou mezi favority, budete muset hlasovat pro jiné a napsat jména kluků.

Češi postupují na Broadcaster Royale

thefreek1ll / marena_

K tomuto hlasování se taktéž vyjádřil hráč sw4lker„Rozhodli jsme se s FreezeWithMe, že nebudeme dělit hlasy a wildcard možnost přenecháme Mařenovi s Freekillem, kteří si to zaslouží více.“ Všem týmům děkujeme za super reprezentaci České republiky v PUBG a přejeme hodně štestí v samotném finále. Doufáme taky, že jednomu ze zbylých týmu se podaří kvalifikovat alespoň skrz wildcard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama