Cities: Skylines slaví 5 milionů prodaných kopií
Gaming Článek Cities: Skylines slaví 5 milionů prodaných kopií

Cities: Skylines slaví 5 milionů prodaných kopií

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

10. 3. 2018 15:23

Cities Skylines navíc nevyšlo pouze pro PC, takže kompletní čísla by byla ještě mnohem vyšší.

Reklama

Cities: Skylines slaví 5 milionů prodaných kopií

Budovatelská akce Cities: Skylines slaví velký úspěch. Na první pohled, byste asi řekli, že hra s podobným konceptem jentak někoho nezaujme. Skutečná čísla však hovoří naprosto odlišně. Tato strategie vyšla 10. března 2015, k tříletému výročí se tak může pochlubit milníkem dosažených 5 milionů prodaných kopií, který čítá pouze verze pro PC.

Velký podíl na úspěchu hry nesou aktivní vývojáři Paradox Interactive, kteří se snaží o to, aby hráči ve hře měli stále co dělat. Během těchto tří let do hry přidali více než 1 000 nových funkcí a zásluhou hráčů se na Steam Workshopu objevilo více než 144 000 módů.

Také v rámci oslav se hráči mohou těšit na vydání bezplatného obsahu, který vychází na základě blížící se nové hry od Paradox Interactive, Surviving Mars. Tato strategie vychází 15. března a vy si ji můžete předobjednat za částku 39,99 € (v přepočtu necelých 1 020 korun). Zmíněný obsah byl vydán dnes a zahrnuje budovu Rocket City nazývající se Xchirp Launcher, ikonu Chirper s tématikou astronautů a novou oficiální rozhlasovou stanice Mars. Pokud vlastníte Cities: Skylines, případná předobjednávka vás na Steamu vyjde o 10 % levněji.

Cities: Skylines pro PC můžete zakoupit na stránkách czc.cz.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama