crossout-je-postapokalypticke-mmo-se-stavbou-aut-a-hromadou-destrukce
Gaming Článek Crossout je postapokalyptické MMO se stavbou aut a hromadou destrukce

Crossout je postapokalyptické MMO se stavbou aut a hromadou destrukce

Filip Němeček

Filip Němeček

29. 8. 2016 08:10

Chystaná novinka vám dá obří svobodu při tvorbě obrněného auta.

Reklama

Vydavatel válečného War Thunder připravuje nové MMO. Bude o obrněných autech a pořádné porci svobody při jejich stavění a destrukci. Auta se skládají z nespočtu různých součástek, včetně silných nárazníků a celé řady zbraní. Je prakticky jen na vás, jak si auto postavíte. Jestli dáte přednost rychlosti, silným zbraním či třeba budete protivníky likvidovat nárazy. Na auto lze přidělat klidně motorovou pilu a může vám pomoci dron.

Crossout disponuje rovněž propracovaným modelem poškození. Můžete nepřátelům třeba ustřelit kola a částečně je tak vyřadit z boje, pořád ale mohou střílet. Získané součástky lze vyměňovat s ostatními, či si vytvářet vlastní. Hraje se v celé řadě herních módů, které můžete znát z ostatních on-line her, díky tomu, že hrajete jako obrněné auto ale dostávají nový rozměr.

Studio počítá také s podporou virtuální reality. Na GamesComu jsme mohli vidět, jak intuitivně si auto poskládat pomocí pohybových ovladačů Oculus Rift, při jízdě si pak díky VR headsetu připadáte jako v postapokalyptickém bojišti.

Crossout zatím nemá pevné datum vydání. Můžete se ale přihlásit do uzavřené betaverze

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama