[CS:GO] Astralis znovu poráží Virtus.Pro v zápase o 250 000 USD
Esport CS:GO Článek [CS:GO] Astralis znovu poráží Virtus.Pro v zápase o 250 000 USD

[CS:GO] Astralis znovu poráží Virtus.Pro v zápase o 250 000 USD

Jakub Osička

Jakub Osička

17. 6. 2017 15:59

Pokus o odvetu za výsledek majoru byl pro polský tým neúspěšný.

Reklama

[CS:GO] Astralis znovu poráží Virtus.Pro v zápase o 250 000 USD

Už v květnu byl oznámen unikátní zápas pod taktovkou společnosti ELEAGUE, která organizovala mimo jiné poslední major turnaj v Counter-Strike: Global Offensive. Nesl příznačný název Clash for Cash, neboť proti sobě znovu postavil dva finalisty z majoru v jediném zápase o celých 250 000 USD. Vzhledem k tomu, že podobná suma ještě donedávna představovala celkový price-pool velkých turnajů, se o turnaji začalo hodně mluvit.

Touha po pomstě

V grandfinále hlavního turnaje v Atlantě se původně podařilo zvítězit dánským Astralis a dlouhou dobu se drželi na první příčce žebříčků HLTV.org. Napříč sociálními sítěmi začaly rezonovat i drobné konflikty, které mezi Virtus.Pro a Astralis vznikly.

Poláci v oranžovo-černých dresech nepochybně toužili o úspěšné odvetě a i přes průměrné výsledky z poslední doby sliboval Wiktor "TaZ" Wojtas, že uvidíme jeho tým v dobré formě. V souvislosti s tím zmínil, že se cítí být připraveni na následující PGL Major.

Clash for Cash

Clash for Cash se odehrál na třech mapách, z nichž první, Nuke, si poměrně jednoznačně dokázali přisvojit právě Virtus.Pro s výsledkem 16:7. Karta se ale obrátila na následujícím Overpassu, kde sice polští medvědi dokázali získat první kola ve svůj prospěch, ale vzápětí je Astralis dokázali odrovnat s finálním výsledkem 4:16. Poslední mapou byla Mirage a ani tady dánští ostrostřelci své tempo nezvolnili. Vybudovali si dominantní náskok už od začátku a výsledek mluví za vše - 3:16.

Astralis si tak dokázali obhájit své vítězství, své soupeře jednoznačně pokořili a odnesli si domů tučnou odměnu pro vítěze. Pomalu tak pozornost můžeme obracet k nadcházejícímu majoru, který startuje už 16.7.2017. Offline kvalifikace bude probíhat ve dnech 29. června - 2. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama