cs-go-druha-polovina-pozvanych-tymu-iem-katowice-2017
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Druhá polovina pozvaných týmů IEM Katowice 2017

[CS:GO] Druhá polovina pozvaných týmů IEM Katowice 2017

Jakub Osička

Jakub Osička

20. 1. 2017 18:33

Druhá polovina pozvaných týmů na obrovský turnaj v Polsku je tady!

Reklama

Je to jen pár dní, co jsme informovali o první čtveřici týmů, které byly pozvány na nadcházející turnaj Intel Extreme Masters Katowice 2017. Nyní už máme jasno i v tom, které týmy zaplní druhou polovinu účastnických pozic na základě přímého pozvání a poměří síly s již oznámenými NiP, Virtus Pro, SK Gaming a Astralis a samozřejmě také týmy z kvalifikací.

První dvě z těchto pozvánek zamířily do Severní Ameriky. Na návštěvu evropského kontinentu se vypraví Cloud9, kteří po velmi tichém období nasbírali síly a zvládli vyhrát ESL Pro League Season 4. Bohužel se ale stejně jako NiP nedokázali kvalifikovat na nadcházející major a můžeme tedy jen doufat, že i v jejich případě dojde k určité nápravě reputace po nevalných výsledcích.

Stejně tak se do polské arény Spodek z velké dálky přijedou představit OpTic Gaming. Tým, který se aktuálně drží na druhé pozici světového žebříčku, má za sebou úspěšný konec roku, výhru ELEAGUE Season 2, druhé místo v ECS Season 2. Zaslouženě si OpTic Gaming urvali i kvalifikaci na major, což znamená, že se o aktuální formě hráčů budeme moci přesvědčit již tento víkend.

Zbývá nám poslední dvojice pozvánek, které zamíří opět do Evropy. Po odkoupení hráčů dnes už bývalého týmu Dignitas fotbalovým klubem FC København se na soupisce zápasů objeví nové jméno North. Pod jeho záštitou se utkají se svými soupeři v Katovicích hráči RUBINO, cajunb, MSL, Magiskb0Y a k0nfig.

A konečně poslední místo obsadí tým FaZe Clan, který se aktuálně drží na sedmé pozici světového žebříčku. Uvidíme, jak si evropské seskupení hráčů povede při své snaze dosáhnout na kýžené turnajové vítězství.

Zajímavé je, že se na soupisce pozvaných neobjevil například tým Natus Vincere. Do celkového počtu dvanácti týmů nám stále zbývají čtyři, které budou vybrány na základě kvalifikací (tři evropských a jedné severoamerické).

Více informací o IEM Katowice 2017 najdete tady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama