[CS:GO] Velké změny na Militii a další novinky
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Velké změny na Militii a další novinky

[CS:GO] Velké změny na Militii a další novinky

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 4. 2017 02:39

Na poslední update navázala další aktualizace, ta přináší např. velké změny na mapě Militia.

Reklama

Uběhlo sice jen několik dní od chvíle, kdy byl společností Valve vydán poslední update do Counter Strike: Global Offensive, očividně to ale stačilo k tomu, připravit pro hráče další změny. A ani tentokrát nejde o nějaké maličkosti, pokud hrajete i mapy v záloze, update pro vás může hrát poměrně velkou roli.

Nebudeme to oddalovat, hlavní novinkou je dost velká změna mapy Militia. Mapa sice nepatří mezi nejoblíbenější a stejně tak mezi nejhranější, ale je spousta hráčů, kteří se věnují právě těmto méně hraným mapám. A právě ty tento update může zaskočit. Kromě přidání několika vozidel do mapy, za která je možno se schovat a mít tak lepší pohyb proti sniperům, je důležitá také změna v tunelu. Část tunelu byla úplně zrušena a jeho nový konec vede do domu, ze kterého zachraňujete rukojmí, nebo chcete-li hostage. Kromě těchto zásadních změn na mapě najdete i další, ovšem už méně viditelné změny, ty už hru tolik neovlivní.

Změny se stejně jako při minulém updatu nevyhly ani nové mapě Canals, u které se předpokládá, že ještě řadou změn projde. 

Kromě změn na mapách jsme se dočkali i dalších dvou novinek. První je úprava systému hledání spoluhráčů v okolí, díky čemuž byste měli rychleji a přesněji najít hráče poblíž.

Druhou novinkou netýkající se mapy je tzv. certifikát o předmětech. Při prohlížení předmětu, ať už ve svém/cizím inventáři nebo na komunitním trhu, vždy u předmětu uvidíte jeho základní informace (Finish Style, Finish Catalog Number, Pattern Template a Wear Rating), viz obrázek.

[CS:GO] Velké změny na Militii a další novinky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama