czlan-challenge-uz-za-par-tydnu
Esport Dota 2 Článek CZLAN Challenge už za pár týdnů.

CZLAN Challenge už za pár týdnů.

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

23. 2. 2016 19:43

Velký turnaj v Dotě2 se uskuteční v dubnu v Teplicích.

Reklama

CZLAN Challenge už za pár týdnů.

Od zahájení druhého ročníku CZLAN Challenge nás dělí již méně jak dva měsíce a již teď je velice pravděpodobné, že se bude jednat o největší herní událost tohoto roku v Ústeckém kraji. Od svého zrodu minulý rok se událost pořádně odrazila a připravila pro své návštěvníky řadu změn a novinek. 

Událost se bude nově konat v Teplicích (Proboštov),  v prostoru místního kulturního zařízení  restaurace Sokolovna, a to  ve dnech 15.4. -17.4.2016. Změnou lokality se výrazně zlepšily možnosti dopravy, stravování a v neposlední řadě se i výrazně zvýšila zásoba piva, které minulý rok došlo již v průběhu druhého dne.  

Hlavním programem události bude opět BYOC LAN Párty s turnajem v MOBA hře DOTA2. Pro letošní rok se podařilo zajistit sponzory, které vítězným týmům turnaje věnují  hodnotné a zajímavé ceny.

Takže se můžete těšit  na herní sluchátka, herní myši a stolní hry, které určitě přinesou spoustu další zábavy nejen samotným výhercům, ale i jejich nejbližšímu okolí.

Ceny pro vítěze hlavního turnaje:

  • 1 místo : (5 x) Herní sluchátka + (5 x) stolní hra
  • 2 místo : (5 x) Herní myš +(5 x)  stolní hra
  • 3 místo : (5 x) Herní myš + (5 x)  stolní hra

 

Nedílnou součástí události bude i zajímavý a hravý doprovodný program, který bude volně přístupný všem návštěvníkům události. Tento program pro vás organizátoři připravují ve spolupráci s herní organizací Skillcraft a společností Mindok. V doprovodném programu si budete moci dále vyzkoušet spoustu moderních stolních her, kde za zmínku určitě stojí kooperativní hra Zima Mrtvých, stále populárnější hra Pandemic a mnoho dalších her, které si budete dokonce moci za zvýhodněné ceny zakoupit. Za Skillcraft můžete očekávat interaktivní hernu, kde na vás, stejně jako u stolních her, bude čekat celá řada miniturnajů.

Takže pokud na dobu konání nemáte lepší plány určitě zavítejte na CZLAN Challenge 2016 a vychutnejte si jedinečnou a nenahraditelnou atmosféru LAN Párty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama