Další Battlefield prý bude Bad Company 3
Gaming Článek Další Battlefield prý bude Bad Company 3

Další Battlefield prý bude Bad Company 3

Filip Němeček

Filip Němeček

12. 12. 2017 12:39

Informace přináší stejný člověk, který v minulosti odhalil Battlefield 1.

Reklama

Další Battlefield prý bude Bad Company 3

Fanoušci Battlefield: Bad Company 2 by se měli dočkat nového dílu. S informacemi přišel YouTube uživatel AlmightyDaq. Proč se jedná o zajímavou novinku? Měsíce před oznámením Battlefield 1 totiž přinesl podobné video, kde odhalil zasazení do 1. světové války, zbraně a také vývojové názvy map (které se takto jmenují v souborech hry).

Byť se tak nejedná o oficiální informace, vzhledem ke zdroji jsou ale dost pravděpodobné. Takže o čem tedy bude Battlefield: Bad Company 3?

Odehrávat se má po válce ve Vietnamu a zasáhnout až do studené války. Kampaň by potom měla obsáhnout různé éry. Nepůjde ale o historicky přesnou hru. Potvrzení módů Conquest, Rush a dalších asi nepřekvapí. Objeví se také Operations z poslední hry.

Mapy mají být potom ve stylu Bad Company 2. To znamená spíše menší bojiště s důrazem na pěchotu a max. několika málo vozidly. Přizpůsobení zbraní se má podobat Battlefield 4 – takže hromada možností. Vozidla asi rovněž nepřekvapí.

Mikrotransakce ve stylu předchozích Battlefield her, takže bedny Battlepacks. Možná je ale prý DICE dají pryč kvůli kontroverzi okolo Battlefront II.

Odhalení na E3 2018. Stejně tak by hra měla v roce 2018 vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama