Darwin Project nakonec jako F2P battle royale
Gaming Článek Darwin Project nakonec jako F2P battle royale

Darwin Project nakonec jako F2P battle royale

Jakub Osička

Jakub Osička

21. 4. 2018 12:13

Vyzkoušíte nové battle royale Darwin Project, které jsme očekávali už od loňské E3?

Reklama

Očekávané battle royale Darwin Project, které jsme sledovali už od poslední konference E3, přechází na Steamu do modelu free-to-play. Vyzkoušet si tak hru můžete kdykoliv zdarma. Co bylo příčinou tohoto kroku?

Další battle royale - tentokrát ve sněhu

Není se moc čemu divit - vzhledem k tomu, jaký kus segmentu hráčů si urvalo Fortnite na straně titulů dostupných zdarma a Playerunknown's Battlegrounds na straně placených zástupců tohoto žánru. Úspěch hry podobného charakteru je poměrně složitý - zvlášť když se na první pohled podobá spíše zmíněnému Fortnite (řečeno s určitou nadsázkou).

Darwin Project nakonec jako F2P battle royale

Přeci jen je ale Darwin Project trošku specifický. I tady vše stojí na kreslené grafice a více arkádovém způsobu, nicméně základní odlišností je existence tzv. Show Directora - hráče, který se ale přímo neúčastní soubojů. Místo toho má možnost hru sledovat, ovlivňovat, uzavírat zóny na mapě a občas někam poslat nějakou bombu. Klasičtí hráči mají k dispozici zbraně, ale mohou také sbírat suroviny (dřevo, kůži a elektroniku), které vám umožní vytvářet si různé vychytávky a upgrady - klidně třeba teleport nebo krátkodobé zneviditelnění - nebo montovat a instalovat pasti na jiné hráče.

Darwin Project je stále v předběžném přístupu, nicméně nabídne solo i duo režim, matchmaking založený na srovnání skillu hráčů, herní eventy a potenciál dalšího rozvoje. Vývojáři uvádějí, že v blízkých dnech budou do hry uvedeny také kosmetické předměty - více než 200 položek. Pokud byste jí chtěli dát šanci, stahujte na Steamu ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama