Doporučený hardware #4
Partnerský obsah Článek Doporučený hardware #4

Doporučený hardware #4

Filip Němeček

Filip Němeček

26. 12. 2017 16:04

Máme tu několik dalších tipů na herní „železo“.

Reklama

Doporučený hardware #4

MSI Force GC20

Nabídka gamepadů moc široká není, pokud vám nevyhovují ty od předních konzolí, nebo jsou pro vás zbytečně drahé, výběr to dost komplikuje. Tento měsíc každopádně začalo MSI nabízet svoje řešení v podobě propracovaného gamepadu Force GC20. Rozložení tlačítek je stejné jako v případě těch xboxových, nechybí vibrace a kromě Windows funguje také se systémem Android (takže třeba se Shield TV). Sáhnout můžete také po dražší bezdrátové verzi.

Doporučený hardware #4

Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1

Potrpíte si na kvalitní zvuk? Dobrá zvuková karta hraje mnohdy důležitější roli než drahý headset. Zvlášť v případě, že máte starší základní desku či levnější model může externí zvuková karta znamenat obří posun v kvalitě. Tento model od Creative si jednoduše posadíte na stůl a získáte snadný přístup k ovládání a konektorům. Produkuje parádní zvuk a dodávaný software nabízí hromadu možností nastavení.

Doporučený hardware #4

iPad

Co dělá drahý tablet mezi doporučením hardware pro hráče? Hned vysvětlíme. Může se jednat o skvělé zařízení pro hraní na cestách s nepřekonanou výdrží baterie. Na iOS je dostupná hromada parádních her, jak těch čistě mobilních (Monument Valley 2, Framed 2, Hidden Folks a kupa dalších), tak pravidelně vychází také hry z PC a konzolí. Nedávno třeba vyšlo Life is Strange, Inside nebo dokonce Civilization VI. Na tabletu můžete číst, prohlížet internet, koukat na Netflix… Co se týče kapacity, doporučili bychom více než základních 32 GB (ale i s tím se dá fungovat). Výběr je široký.

Doporučený hardware #4

LYNX Grunex ProGamer 2018

Také na příští rok jsou připraveny nové verze počítačů LYNX Grunex. ProGamer 2018 jsme vám již detailně představili včetně reálných ukázek výkonu. S kombem Intel Core i5-7400, 16 GB RAM a GeForce GTX 1060 (6 GB) si zahrajete Battlefield 1 na Ultra s velkou rezervou nad 60 FPS, na Very High novinku Assassin’s Creed: Origins a tak dále. Koupit můžete na CZC.cz.

Doporučený hardware #4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama