Doporučený hardware #5
Partnerský obsah Článek Doporučený hardware #5

Doporučený hardware #5

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 3. 2018 13:54

Pár tipů na zajímavé železo.

Reklama

Doporučený hardware #5

Acer Predator Helios 300

Helios 300 v Predator portfoliu představuje jednu z nejlevnějších variant pro pořízení Predator herního notebooku. Doporučení si ale zaslouží také z důvodu hromady konfigurací. Kromě velikosti displeje (15,6“ nebo 17,3“) si můžete vybrat z celkem 12 modelů. Záleží, jaký chcete procesor, jestli chcete hrát na GeForce GTX 1050 Ti nebo radši GTX 1060 a tak dále. Možnost volby je velká a vždy dostanete kvalitní Full HD IPS displej a také bohatou portovou výbavu. Vybírat můžete na CZC.cz.

Doporučený hardware #5

LYNX eXpress BattleStation

LYNX neprodává pouze herní počítače LYNX Grunex, ale v nabídce naleznete třeba výkonný eXpress BattleStation, který potěší fanoušky AMD. Je totiž postavený na procesoru AMD Ryzen 7 1700X (8 jader). Zbytek herní výbavy doplňuje grafika NVIDIA GeForce GTX 1070 a 16 GB operační paměti DDR4. Skříň je použita stejná jako u modelu FutureGamer 3, takže získáte parádně vypadající stroj s výhledem na jeho vnitřnosti.

Doporučený hardware #5

SteelSeries Rival 600

Nejnovější přírůstek do řady myší Rival od SteelSeries nabídne duální systém senzorů, rovnou sedm tlačítek či DPI až 12 tisíc. Mluvíme o herní myši, takže RGB podsvícení je samozřejmostí a konkrétně si nastavíte hned osm nezávislých zón. Potěší také odnímatelný kabel a cena je vzhledem k výbavě a dalším Rival myším dost přívětivá.

Doporučený hardware #5

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama