Doporučený herní hardware #1
Partnerský obsah Článek Doporučený herní hardware #1

Doporučený herní hardware #1

Filip Němeček

Filip Němeček

28. 6. 2017 13:12

Počítač velikosti konzole. Mechanika od ZOWIE a výkonný predátor.

Reklama

Doporučený herní hardware #1

MSI Trident 3

Výkonný počítač s rozměry konzole? Přesně to je mašinka Trident 3 od MSI. Nejlevnější model aktuálně začíná na 28 990 Kč. Kromě opravdu malých rozměrů (34,6 x 23,2 x 7,2 cm) dostanete rovněž spoustu výkonu. O výkon se v případě této konfigurace postará Intel Core i5-7400 společně s GeForce GTX 1060. Operační paměť nabízí velikost 8 GB a je typu DDR4. Pro systém je připraven 128GB SSD disk typu M.2 a pro data potom tradiční HDD s kapacitou 1 TB. Nechybí tradiční vychytávky, jako Audio Boost 3, chlazení Silent Storm 2 či RGB podsvícení Mystic Light.

Doporučený herní hardware #1

ZOWIE by BenQ Celeritas II

Esportovou značku výrobce BenQ už známe díky bohaté nabídce monitorů a myší. Nově rozšířila portfolio o první mechanickou klávesnici. Nabízí tradiční design černé ve spojení s červenými prvky a unikátní optické spínače. Stejně jako ZOWIE myši je jednoduchá na používání, prostě zapojíte a hrajete bez instalace ovladačů a tak podobně.

Doporučený herní hardware #1

Acer Predator 17

Cenově lákavý model z rodiny Predator notebooků. Ve výbavě najdete 17,3“ Full HD displej typu IPS, procesor Intel Core i7-7700HQ společně s 8 GB RAM a grafickou kartou GeForce GTX 1060 (6 GB paměť). Zkrátka solidní výbava pro hraní. Ve výbavě určitě potěší moderní USB 3.1 Typ-C navíc s podporou Thunderbolt 3. Vybrat si můžete také z dražších konfigurací. A jako bonus až do konce července dostanete kupon na stažení Rocket League.

Doporučený herní hardware #1

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama