DrDisRespect se vrátil na Twitch v plné síle a povedlo se mu jej dokonce i shodit
Zajímavosti PUBG Článek DrDisRespect se vrátil na Twitch v plné síle a povedlo se mu jej dokonce i shodit

DrDisRespect se vrátil na Twitch v plné síle a povedlo se mu jej dokonce i shodit

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

8. 2. 2018 15:03

Sledovalo jej 389 000 diváků.

Reklama

Po dvouměsíční pauze, kdy se Dr DisRespect snažil uspořádat život po své nevěře, se v plné síle vrátil na Twitch a ten to tak úplně neunesl. V jednu chvíli jej sledovalo až 389 000 a byly hlášeny výpadky Twitche, divákům se nenačítaly žádné kanály a streameři nemohli spustit streamy a může za to jen a pouze DrDisRespect!

Ale rekord v počtu diváků sledujících stream v jednu chvíli pokořen nebyl. Rekord stanovil Tyler1, jenž se vrátil na Twitch po vypršení dvouletého banu na League of Legends a dívalo se na něj přes 400 000 lidí a Twitch padl také. Dr DisRespect měl na chatu "pouze" 389 000. Hrál samozřejmě PUBG a hned v první hře si odnesl kuře k večeři, tedy výhru a k tomu 12 zabitých nepřátel.

Když se ho diváci ptali, jak to má nyní se svou manželkou, tak odpověděl, že jde o složitý a náročný proces, kdy se společně snaží znovu postavit svůj vztah na nohy a posílit jej. Takže je otázka, jak to mezi nimi teď vypadá, ale do toho přece nechceme moc strkat nos, raději jim držíme palce. 

Na jeho chatu již nenajdete téměř žádné původní moderátory, Doc je nejspíše všechny vyházel po incidentu, kdy jeden z nich rozšiřoval informaci, že jeho nevěra trvá přes dva roky a vystřídal již čtyři milenky. To ovšem nebylo potvrzeno.

Za noc si díky subscribe a donate musel přijít na slušné peníze, dokonce mu přistál donate 5000 dolarů, což je více, než 100 000Kč. Prý ma rozpracovaných několik projektů, o kterých zatím nechce mluvit, ale má to být veliké. Tak mu tedy držíme place, ať už se vyhýbá všem průserům, přece nechceme, aby nám zas odešel!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama