Tuhle sobotu se těšíme na Dream Machines PUBG Squad Cup
Gaming PUBG Článek Tuhle sobotu se těšíme na Dream Machines PUBG Squad Cup

Tuhle sobotu se těšíme na Dream Machines PUBG Squad Cup

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

27. 4. 2018 23:37

Další PUBG squady jsou tu, tentokrát se k nám připojila značka Dream Machines.

Reklama

Určitě víte, co znamená začátek týdne. Ano, jsme tu opět s novým parnerem turnajů hry PlayerUnknown’s Battlegrounds, který vám ve spolupráci s námi a s komunitním PUBG ambasadorem Nikolaem “Mazarini” Lazarevevem, přináší populární formát oblíbené battle royal akce. Tento víkend pro vás chystáme Squad Cup, do kterého se s námi pustí společnost Dream Machines.

Hrát budeme o fantastické herní myši Dream Machines DM1 Pro a podložky Dream Machines DM Pad XL!

Tuhle sobotu se těšíme na Dream Machines PUBG Squad Cup

Online kvalifikace je otevřená všem dychtivým fanouškům s týmovým duchem toužícím po Chicken Dinner. Dream Machines turnaj začíná tuhle sobotu 28. 4. 2018.

Jak už bylo řečeno, pro tuto speciální příležitost jsme vybrali formát Squad FPP, kde můžeš ukázat týmového ducha na bitevním poli a to na mapě Erangel. Neváhej a využij tuhle jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů na Grunexu. Registrace do turnaje bude omezená na 256 hráčů, tedy 64 týmů pro jeden turnaj.

Celkově se za jeden turnaj odehraje devět zápasů. Z toho budou dva kvalifikační zápasy v jednom balíku (BO2), ze kterých postoupí šestnáct nejlepších týmů do finále, které se odehraje formátem BO3.

Z kvalifikačních balíků postoupí přímo do finále celkově pět nejlépe umístěných týmů. Jeden tým ještě postoupí ze šésté pozice v jednom ze tří balíků - záleží na bodech, které dokázaly šesté týmy získat, postupuje nejlépe bodovaný.

 

Sleduj Facebookovou stránku Dream Machines a vyhraj super podložku!

Nemáte čas, výkonný počítač nebo třeba skill na to, abys vyhrál v turnaji? Nevadí, podložku Dream Machines můžete vyhrát i jiným způsobem. Na facebookové stránce Dream Machines CZ bude brzy probíhat soutěž o podložku Dream Machines DM Pad XL. Sledujte facebook Dream Machines, soutěž začne před sobotním turnajem.

Sleduj FB Dream Machines ZDE

 

Sleduj Dream Machines PUBG Squad Cup online na Twitchi!

Celý turnaj odvysílá streamer a hráč Nikolai "Mazarini" Lazarev na svém twitch kanále, kde bude celý průběh ultimátních týmových soubojů a napínavých momentů komentovat. 

 

Zaregistruj se do turnaje a ovládni herní scénu se společností Dream Machines!

Již ve čtvrtek 26. 4. 2018 od 20:00 se otevírá registrace do turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

Bodovací tabulka: 

Pravidla: Dream Machines | PUBG Squad Cup Pravidla

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo
Tuhle sobotu se těšíme na Dream Machines PUBG Squad Cup
Herní myš Dream Machines DM1 Pro a podložku Dream Machines DM Pad XL

*cena je pro každého hráče vítězného týmu*

 

Dream Machines a jejich specifikace

Herní hlodavec Dream Machines DM1 Pro se stane novým základem vaší herní výbavy. Vyladěná ergonomická myš nic neriskuje a sází na prověřené Omron spínače a nabídne optický senzor PMW3310DH s citlivostí od 400 do 5000 DPI. Polling rate o hodnotě 1000 Hz je samozřejmostí, stejně jako opletený USB kabel pro delší životnost. Výbavu myši dokončuje matný povrch, který se příjemně drží a podsvícení, abyste ji při večerním hraní vždy snadno našli.

Kromě toho se můžete těšit na Dream Machines podložku DM Pad XL. Pozor! Označení XL není v názvu omylem a skutečně znamená XL. Podložka je široká 80 centimetrů, takže získáte skutečně hromadu prostoru pro dovádění s myší a určitě se vám nestane, že byste “vjeli mimo trať”.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama