Dva miliony dolarů v oficiálním turnaji PUBG Global Invitational
Esport PUBG Článek Dva miliony dolarů v oficiálním turnaji PUBG Global Invitational

Dva miliony dolarů v oficiálním turnaji PUBG Global Invitational

Jakub Osička

Jakub Osička

25. 4. 2018 12:03

Velký milník pro PUBG esport. Je tady oficiální Global Invitational 2018.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds oznamuje obrovský oficiální turnaj PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018), který je megalomanským počinem hned z několika důvodů. Předně se v něm utká 20 nejlepších profesionálních týmů z celého světa. Hrát se bude už 25. - 29. července 2018 a dokonce ne příliš daleko. Baštou PUBG e-sportu se pro první ročník tohoto turnaje stane Berlín. A hlavně v něm budou ceny za 2 miliony amerických dolarů.

20 nejlepších

PR tým Playerunknown's Battlegrounds oznámil, že zmíněná dvacítka týmů bude vybrána na základě regionálních kvalifikací, které proběhnou v Severní Americe, Evropě a Asii na začátku července. Hrát se budou samozřejmě squady - v první vlně ve dnech 25. a 26. z pohledu třetí osoby a 28. - 29. z pohledu první osoby. V každém z těchto módů bude vybrán vítěz.

Dvacítka dostupných míst by měla být rozdělena dle regionů následovně:

Vypadá to, že PUBG Corp skutečně chce dát najevo potenciál své hry pro velké e-sportové turnaje. Samozřejmě lze očekávat, že si turnaj budete moci vychutnat nejen přímo v Berlíně, ale také doma prostřednictvím některé ze streamovacích platforem. Úplně jasné zatím není ani to, zda a spíše do jaké míry budou kvalifikace otevřené. Více informací ale zatím k dispozici nemáme a budeme se je dozvídat později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama