EU LCS Spring 2017 - Finále
Esport League of Legends Článek EU LCS Spring 2017 - Finále

EU LCS Spring 2017 - Finále

Vítek Levý

Vítek Levý

25. 4. 2017 13:51

A je tu konec jarní části LCS v roce 2017. Kdo nakonec vyhrál?

Reklama

EU LCS Spring 2017

Finále

G2 naprosto ovládli jarní část LCS v roce 2017. Ve finále porazili Unicorns of Love 3:1 a zajistili si finanční výhru 100,000$ a body k postupu na Worlds. V boji o třetí místo byli úspěšnější Fnatic, Misfits tedy skončili čtvrtí.

10. týden / čtvrtfinále / semifinále

Soupisky týmů / Info o novém formátu

EU LCS Spring 2017 - Finále

Finále

G2

 

Unicorns of Love

EU LCS Spring 2017 - Finále

3:1

EU LCS Spring 2017 - Finále

G2 se do finále porobojovali přes Fnatic, Unicorns of Love přes Misfits. Hrálo se v Německu v zaplněné Barclaycard Areně. První hru zvládli lépe G2. Už od začátku měli více navrh, získávali killy a postupně i věže. Poté využili situace, kdy zabili dva své nepřátele a získali barona. Díky buffu se propushovali až do enemy báze a zničili inhibitor. Unicorni se snažili bránit, ale po dalším ukořistěním barona od G2 už bylo zle. G2 nakonec získali barona i potřetí a Unicorns of Love už jim nedokázali zabránit ve zničení nexusu. Druhá hra byla více pasivnější. Unicorni se díky získaným věžím dostali do vedení, poté ale G2 získali barona a obrátili hru ve svůj prospěch. Unicorni se sice bránili, ale jen chvíli. G2 je pozabíjeli v teamfightu a vyhráli i druhou hru. G2 už byli jen krůček od celkového vítězství. Ve třetí hře Unicorni zabojovali. G2 sice postupně získávali killy, Unicorni ale ničili věže a postupovali stále blíž k nepřátelské bázi. Hra byla hodně vyrovnaná do té doby, kdy Unicorni získali barona a začali pushovat. G2 bránili, ale nezvládli teamfight. Unicorns of Love získali ACE a už jim nic nebránilo ve zničení nexusu. 2:1 a šlo se do čtvrté hry. A tu už si v klidu pohlídali G2. Od začátku měli jasnou převahu a díky získaným baronům a drakům jim Unicorni nedělali moc problémy. G2 vyhráli 3:1, a tím tedy i celou jarní část LCS v tomto roce. Mimo 90 Championship Points, díky kterým se lze kvalifikovat na Worlds, si odnáší i pěnežitou výhru v hodnotě 100,000$. Unicorns of Love získali 70 CP a k tomu 50,000$.


Souboj o třetí místo

Misfits

 

Fnatic

EU LCS Spring 2017 - Finále

0:3

EU LCS Spring 2017 - Finále

Misfits se jako nováček soutěže dostali hodně daleko. V souboji o třetí místo ale neuspěli. Předpovídala tomu už první hra. Na začátku to sice bylo velice vyrovnané, pak se ale Fnatic rozjeli. Získali barona, tři věže a i inhibitor. Misfits se bránili, ale Fnatic je v teamfightu pozabíjeli a připsali si první výhru. Druhá hra byla podobná, trvala pouhých 27 minut. Misfits byli bezradní, Fnatic získali na začátku výhodu díky dvěma získaným killům. Misfits to sice poté dohnali, ale Fnatic dále ničili věže a postupovali směrem k nepřátelské bázi. Fnatic poté získali barona a draka a Misfits už jim nedokázali zabránit ve zničení nexusu. Třetí hru si opět pohlídali Fnatic. Na všech třech výhrách měl velký podíl jejich marksman Rekkles, který zahrál opravdu famózně za Kennena. Misfits to tedy sice nevyšlo, ale na nováčka to vůbec nebylo špatné. U Fnatic došlo k výraznému zlepšení, protože v letní části LCS 2016 vypadli už ve čtvrtfinále.


EU LCS Spring 2017 - Finále

Konečná tabulka EU LCS Spring 2017

EU LCS Spring 2017 - Finále

{control gallery}

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama