FIFA 18 na Switchi nebude plnohodnotná
Gaming FIFA 18 (PC) Článek FIFA 18 na Switchi nebude plnohodnotná

FIFA 18 na Switchi nebude plnohodnotná

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

13. 6. 2017 12:41

FIFA 18 na Switchi nebude poháněna Frostbite enginem, příběhový mód si zde nezahrajete.

Reklama

FIFA 18 na Switchi nebude plnohodnotná

Novému dílu FIFA 18 jsme se na Grunexu věnovali už dvakrát. Poprvé při samotném oficiálního odhalení, podruhé pak v rámci probíhajícího veletrhu E3. FIFA 18 ve standartní edici vyjde 29. září pro PC a kromě PS 3 a 4 a Xboxu 360 a One také pro hybridní konzoli Nintendo Switch. Na tu se však nepodívá ve své plné parádě.

Někteří by to možná nečekali, ovšem je to tak. FIFA 18  na Switchi nebude poháněna Frosbite enginem, který loňský díl na nových konzolích posunul o kus dál. Není známo, co k tomuto rozhodnutí EA vedlo, každopádně právě díky tomu si na Switchi nezahrajete příběhový mód v roli Alexe Huntera, který má navazovat na loňský díl.

Pokud příběhový mód oželíte, těšit se můžete na již klasickou kariéru jak v roli hráče tak i trenéra, on-line zápasy, turnaje, mezinárodní pohár žen a nebo zábavné dovednostní hry. Veškeré herní módy mají být maximálně optimalizovány tak, aby zážitek z jejich hraní na Switchi bylo co největší.

FIFA 18 navíc bude podporovat Joy-Con, takže si u jedné konzole budete moci zahrát dva. Při hraní na televizi vývojáři slibují 1080p, v handheldovém režimu pak 720p.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama