Fortnite položky k dispozici nyní od Twitch Prime
Gaming Fortnite Článek Fortnite položky k dispozici nyní od Twitch Prime

Fortnite položky k dispozici nyní od Twitch Prime

Jakub Egermaier

Jakub Egermaier

1. 3. 2018 16:01

Twitch se rozhodl nabídnout dávku herních věcí pro členy Amazon Prime.

Reklama

Twitch nabízí další dávku bezplatných herních vzhledů ve hře pro členy Amazon Prime, tentokrát pro populární střílečku Fortnite od společnosti Epic Games. 28. února mají uživatelé s Prime účtem nárok na balíček Fortnite Twitch Prime Pack, který obsahuje kosmetiku a další položky pro režimy Battle Royale a Save the World.

Twitch Prime Pack je k dispozici na všech platformách PC, PS4 a Xbox One. Je dodáván se dvěma exkluzivními kluzáky a oblečením pro Battle Royale: Havoc Outfit a Back Bling plus Sub Commander Outfit a Slipstream Glider. Navíc uživatelé obdrží čtyři exkluzivní chatové emoji a dva hrdiny pro Save the World: Havoc a Sub Commando Jonesy.

Společnost Twitch Prime pravidelně nabízí bezplatné položky a hry pro členy Amazon Prime, takže každý, kdo je účastníkem prémiové služby, je schopen tuto nabídku využít. Chcete-li chytit balíček Fortnite Twitch Prime Pack, stačí kliknout na ikonu Prime Loot v horní části domovské stránky společnosti Twitch nebo navštívit oficiální webové stránky společnosti Epic, kde najdete další podrobnosti o tom, jak požadovat o bezplatné položky.

Fortnite položky k dispozici nyní od Twitch Prime

Twitch Prime Pack není jediným úkolem, který mohou hráči Fortnite dostat právě teď. Předplatitelé PlayStation Plus mohou také stáhnout balíček PlayStation Plus Celebration Pack na PS4, který obsahuje exkluzivní kluzák a výstroj.

Epic nedávno spustila aktualizaci 3.0.0 pro Fortnite, která odstartovala Season 3 z Battle Royale. Také představil nový Battle Pass, který obsahuje 30 dalších odměňovaných úrovní po odemknutí. Nový režim s omezeným časem,Solid Gold, nyní probíhá. Téma pro tuto událost je legendární zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama