H1Z1 se stává free-to-play titulem
Gaming Článek H1Z1 se stává free-to-play titulem

H1Z1 se stává free-to-play titulem

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

10. 3. 2018 15:14

H1Z1 nedokázalo čelit obrovské konkurenci a tak přechází v model free-to-play.

Reklama

H1Z1 se stává free-to-play titulem

V dnešní době už snad není nikdo, kdo by neznal, nebo alespoň neslyšel o pojmu battle royal. Pro úplnost článku a kompletní informaci však pro jistotu připomeneme, že jde v poslední době o bezkonkurenčně nejoblíbenější herní žánr, kterému vévodí hry jako PlayerUnknown's Battlegrounds nebo Fortnite: Battle Royale.

Ještě poměrně nedávno by však bylo správné do těchto her zařadit také titul H1Z1, který sice byl tři roky součástí předběžného přístupu, ale i tak si k němu cestu našlo neuvěřitelné množství hráčů a svého času (hra je starší než obě zmíněné) ho hrálo více než u předchozích dvou.

Jenže těmto časům dávno odzvonilo a hráči i vývojáři zjistili, že hra toho nenabízí tolik, aby jim stála za útratu 19.99 € (v přepočtu necelých 510 korun). Proč také, když Fortnite je v téměř všech směrech atraktivnější a zároveň zdarma?

Studio Daybreak Game Company, které za vývojem hry stojí, chtělo odstartovat novou éru ukončením působení hry v předběžném přístupu a tak hra kompletně vyšla 28. února, tedy před týdnem. Ani to však hře nepomohlo a počet hráčů pravidelně stále klesal, z čehož vzniklo rozhodnutí, uvolnit hru do modelu free-to-play. H1Z1 si tak nyní můžete skrze Steam stáhnout a hrát zcela zdarma se všemi jeho částmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama