Hlavní město USA sponzoruje esport
Esport Článek Hlavní město USA sponzoruje esport

Hlavní město USA sponzoruje esport

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

13. 3. 2017 13:12

Americké město Washington D.C. se rozhodlo investovat do esportového klubu NRG

Reklama

Hlavní město USA sponzoruje esport

Esportový průmysl se i nadále rapidně rozrůstá a všichni, kdo jsou trochu při penězích, ho vnímají jako zajímavou možnost investice. Tentokrát se ale nejedná o osamoceného investora, nýbrž o celé město.

Americké hlavní město Washington D.C. se rozhodlo stát se sponzorem esportového klubu NRG, oznámila to lokální organizace pro pořádání společenských událostí a sportovních akcí Events D.C.

NRG se v esportu pohybuje na několika úrovních, klub se může pochupit soupiskami ve hrách jako Overwatch, Rocket League, Super Smash Bros. CS:GO, League of Legends a dalšími. Tento tým byl založen spoluvlastníky basketbalového klubu Sacramento Kings Andy Millerem a Markem Mastrovem. Během svého působení už NRG získali několik sponzorů ze sportovního světa, například známého basketbalistu Shaquille O'Neala.

Klub NRG tak bude na svých dresech, streamech a webových stránkách. Město Washington na oplátku poskytne místo pro bootcampy (trénink), kde se hráči budou moci sejít a zdokonalovat se ve svých dovednostech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama