Hororová akce Agony byla odložena
Gaming Článek Hororová akce Agony byla odložena

Hororová akce Agony byla odložena

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

22. 3. 2018 15:45

Hororový titul od studia Madmind musel být odložen, vývojáři jej nestihli doladit do optimálního stavu.

Reklama

Hororová akce Agony byla odložena

Zodpovědně si počínají polští vývojáři ze studia Madmind, který pracují na vývoji titulu Agony. Akční hororovka měla původně vyjít už skoro za týden, konkrétně 30. března pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Původní datum však nestihne, vydání bylo odloženo (v tuto chvíli) na neurčito.

Vývojářský tým, který je složený ze zkušených veteránů, kteří vyvíjeli hry jako The Division, Witcher 3, Sniper: Ghost Warrior 2, se přiznali, že nestihli všechny části hry doladit do takových mezí, aby s nimi byli sami spokojeni a bylo možné hru naplno vypustit mezi hráče. Zároveň prosí fanoušky o trpělivost a slibují, že udělají všechno pro to, aby byla hra vydána co nejdříve.

Agony bude podporovat hned celou řadu různých jazyků (angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština, ruština, polština, turečtina, portugalština) a vůbec není vyloučeno, aby se už nyní bohatý seznam v budoucnu ještě rozrostl.

V Agony hráči zamíří do pekla v roli hříšné duše. Nebudete vědět kdo jste a ani proč jste právě zde, budete se však všemi dostupnými prostředky snažit najít cestu ven. 

Jakmile vývojáři odhalí nové informace o datu vydání, budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama