IGN přebírá Humble Bundle
Zajímavosti Článek IGN přebírá Humble Bundle

IGN přebírá Humble Bundle

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 10. 2017 14:10

Největší projekt, který nabízí nákup herních balíčků s možností podpořit charity, odkoupil gigant IGN.

Reklama

Humble Bundle asi není třeba představovat. Projekt, který začal nabízením balíčků indie her s dobrovolnou výší příspěvku a možností přispět na charitu se rozrostl do obrovských rozměrů a postupem času zavedl i vlastní obchod Humble Store s digitálními distribucemi všemožných titulů a dražší měsíční balíčky, které obsahují i novější a větší hry.

Humble IGN family

Na své webové stránce nyní Humble Bundle oznámil, že projekt přebírá společnost IGN Entertainment. Spoluzakladatel a CEO Jeffrey Rosen uvedl, že se těší na spolupráci s IGN a že si společnost vybrali kvůli společně sdílené vizi, na které Humble Bundle stojí, a také vášni pro samotný svět počítačových her. Humble Bundle by měl nadále dodávat spoustu herních a knižních balíčků tak, jak je známe, a samozřejmě zůstává v provozu i Humble Store.

Dodává, že Humble Bundle vznikl jako idea v raném mládí a po sedmi letech díky více než 10 milionům zákazníků z celého světa dokázal vybrat 106 milionů dolarů pro charity. Od nového partnerství si slibuje další rozšíření a tvrdí, že se v blízké budoucnosti dočkáme zajímavých novinek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama