jak-se-fifa-zmenila-od-roku-1994
Gaming FIFA 18 (PC) Článek Jak se FIFA změnila od roku 1994

Jak se FIFA změnila od roku 1994

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

15. 4. 2016 12:47

FIFA je na herní scéně už více než 20 let, ač se za tu dobu změnila k nepoznání, něco je stále stejné.

Reklama

Jak se FIFA změnila od roku 1994

Pokud jste fotbaloví fanoušci a zároveň hráči her, jistě mezi hry, kterým patřilo vaše dětství, spadá i nesmrtelná FIFA. Tahle série s velkou historií nás provází již od roku 1994, pokud jste tento nebo jiný díl z podobné doby hráli, samozřejmě dobře víte, že aktuální vzhled hry je absolutně k nerozeznání s tím tehdejším. I tak ale FIFA tenkrát měla grády a pokud patříte do starší generace, jistě jste u ni strávili dost času.

Díky YouTube kanálu WeirdFifa teď tyhle díly můžeme srovnat ještě podrobněji a to nejen co se penalt nebo přímých kopů týče, ale dokonce i o celkové historii této hry. Pokud se řadíte mezi fotbalové fanatiky a historie této legendární hry od společnosti EA Sports vás zajímá, určitě si tyto videa nenechte ujít, byť třeba zrychleně, určitě stojí za to.

Kanál obsahuje i řadu videí vztahujícím se k nejnovějšímu dílu - FIFA 16. Na těchto videích se můžete naučit spoustu triků, které při hraní určitě využijete.

Ačkoliv se vývoj hry žene stále kupředu, jisté prvky má hra pořád stejné, například oslavy hráčů po vstřelení gólu, nebo styl zásahu rozhodčích. Jak jste na tom s FIFOU vy, hrajete nebo hráli jste? Nebo naopak preferujete konkurenční Pro Evolution Soccer? Sdělte nám svůj názor v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama