kdo-se-podiva-s-omen-by-hp-do-katowic-na-iem
Esport Článek Kdo se podívá s OMEN by HP do Katowic na IEM?

Kdo se podívá s OMEN by HP do Katowic na IEM?

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

19. 1. 2017 20:40

OMEN Road to IEM je za námi. Přečtěte si reakce vítězů, kteří si vybojovali výlet do Polska.

Reklama

Turnaj OMEN Road to IEM před několika dny skončil. Odměna za prokázání kvality v tomto turnaji byla velmi netradiční - čtyři nejlepší týmy totiž značka OMEN by HP vezme na začátku března na finále serie turnajů Intel Extreme Masters do polských Katowic, kde se ve Spodek Aréně utkají nejlepší světové CS:GO celky.

Celý turnaj nakonec ovládli hráči InsideGames. S nimi se do Katowic podívají ještě Fraternitas, TeamUniverse a Illusion Wolf. Co ke svému výkonu prozradili?

Ahoj, gratulujeme celému týmu k umístění v turnaji Omen Road to IEM a zajištění výletu do Katowic. Připravovali jste se nějak speciálně na tento turnaj?

IG: Na turnaj jsme se nějak velmi nepřipravovali vzhledem k situaci, která v týmu nastala. FTS: Žádná speciální příprava u nás neprobíhala, spíše jsme si přišli zastřílet a pobavit se. TU: Klasická príprava, nijak extra.

Měli jste na turnaj připravenou nějakou speciální taktiku?

IG: Hráli jsme jen naší hru. Společně jsme rushovali nebo si drželi pomalej default. FTS: Nic speciálního jsme neměli, spíše jsme to hráli jako public a dávali hlavy. Také k tomu přispěl fakt, že jsme hráli s hostem (oKKem), kterému ještě jednou děkujeme. TU: Pokúsili sme sa náš herný štýl viac sústredovať na tímovú hru ako na individuálne výkony a myslím si, že sme to zvládli, ale o niakych špeciálnych taktikách hovoriť nemôžem.

Na kterých mapách se vám většinou daří a na kterých to naopak skřípe.

IG: Myslím, že není tajemství, když řeknu, že mezi naše silnější mapy patří overpass nebo třeba mirage naopak mezi ty horší cache či cobblestone. FTS: Naší silnou mapu zná už asi každý (Train), ale těch slabších máme více a to je také náš hlavní cíl - vytáhnout úroveň ostatních map. TU: Mapy, ktoré sme vybanovali, sú práve našími silnejšími, čož nám nahralo do kariet. A mapy na ktorých ešte musíme popracovať sú pravdepodobne cobblestone a cache.

Kdo byl pro vás nejtěžším soupeřem?

IG: V turnaji jsme na pořádného soupeře tuším ani nenarazili.  FTS: Celým turnajem jsme prošli celkem bez potíží, takže bych ani neřekl, že jsme měli s někým větší problém. TU: Jednoznačne Inside Games ktorý nás zdolali v semifinále.

Probíhal turnaj hladce podle vašich představ, nebo jste se pořádně zapotili?

IG: Myslím, že všechno šlo podle naších představ a žádný soupeř nás nějak nepotrápil.

Co chybělo k tomu, abyste si došli pro celkové vítězství v turanji?

FTS: Jelikož jsme z osobních důvodů nemohli odehrát finále, tak bych řekl, že to bylo přesně to, co chybělo. TU: Na poslednej mape jednoznačne spolupráca.

Na začátku března vás partner turnaje značka OMEN by HP odveze na výlet do Katowic. Těšíte se? Máte nějaký oblíbený tým nebo ráče, kterému budete fandit?

IG: Na výlet se s klukama určitě těšíme, bude to super zážitek. Tak momentálně nejsou ještě známy všechny týmy, které se Katowic zúčastní, ale zatím mi jsou simpatičtí třeba Astralis. Ale strašně to přeju Cloud9, aby se tam dostali. FTS: Samozřejmě, že se těšíme! Myslím si, že každý u nás fandí někomu jinému, takže budeme fandit dobrému Counter Striku a budeme doufat ve vyrovnané finále. TU: Do Katowic sa určite teším a verím že si to s chalanmi užijeme.A fandiť budem jednoznačne švédskemu celku NiP.

Už jste v Katowicích na IEM někdy byly nebo pojedete poprvé?

IG: Myslím, že můžu mluvit za celý tým a pojedeme se tam podívat všichni poprvé. FTS: Nikdy jsem v Katowicích nebyl, ale vždycky jsem se tam chtěl podívat a podle toho co jsem slyšel, tak atmosféra tam je úžasná! TU: Na IEM som ešte nebol a som rád že vďaka OMEN si to môžem vychutnať s celým mojím tímom.

Vlastníš něco od značky OMEN by HP? Pokud ano, jak jsi spokojený?

IG: Nevlastním nic. FTS: Osobně nic od OMEN nevlastním, ale znám lidi co používají notebooky OMEN a slyšel jsem od nich jen chválu. TU: Od značky OMEN zatiaľ nič nevlastním.

Díky za váš čas pánové, užijte si Katowice.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama