KFC vyvíjí VR únikovou hru jako školení pro své zaměstnance
Zajímavosti Článek KFC vyvíjí VR únikovou hru jako školení pro své zaměstnance

KFC vyvíjí VR únikovou hru jako školení pro své zaměstnance

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

7. 9. 2017 14:20

Zaměstnanci KFC mohou hrát v pracovní době hry? To bychom se na to podívali!

Reklama

Školení bývají hrozná otrava a kdo tvrdí opak je děsnej šprt! Avšak existuje jedna výjimka a to školící program pro KFC. Původně jsem měla dojem, že to není až tak úplná pravda a někdo si dělá z KFC legraci, ale samotné KFC pravost informace potvrdila tím, že trailer na tuto VR únikovou hru má na svém vlastním YouTube kanále.

Hra je navržena jako úniková místnost, kde slavný Colonel Sanders hlídá nové rekruty, aby bylo kuře podle receptu osmaženo přesně tak, jak to udělal on před 70 lety. Hráč musí splnit přesný postup pro výrobu toho nejkřupavějšího kuřete: zkontrolovat kvalitu, očistit kuře, obalit a osmažit. Je to dost chytrý tah, protože se budoucí zaměstnanec učí, jak vše udělat co nejlépe a hra mu neumožní další postup, aniž by jednotlivé kroky nesplnil. To KFC ušetří hromadu času i špatně usmažených kuřat.

KFC se pro Eurogamer vyjádřilo, že v nejbližší době nechystají hru vypustit veřejně, že se jedná opravdu o vzdělávací program pro školení kuchařů zvané Chicken Mastery Certification. Ale je tu řešení jak si hru vyzkoušet - prostě se nechte zaměstnat u KFC.

Tahle hra je jedním z příkladů využití VR běžném životě, které ušetří práci několika lidem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama