komentatori-hodnoti-bgch-2015
Esport Článek Komentátoři hodnotí BGCH 2015

Komentátoři hodnotí BGCH 2015

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

24. 11. 2015 20:20

Hodnocení účastníků BGCH uzavřeme komentátory.

Reklama

A máme tu třetí a také poslední hodnocení BenQ Grunex Challange 2015. Tentokrát nám odpovídali komentátoři všech tří her, které byly na akci k vidění. Rozhodně doporučujeme nahlédnout do článků, jak hodnotí BGCH 2015 hráči League of Legends a také hráči World of Tanks.

Komentátoři hodnotí BGCH 2015

Jak se ti líbil turnaj BenQ Grunex Challenge 2015? Jak hodnotíš organizaci, průběh turnaje atd.
Michal „Micak“ Vašina (League of Legends) Na samotném BGCH 2015 se znovu sešly top týmy české a slovenské scény takže o zábavu bylo postaráno hned u kvalifikací.Organizaci hodnotím kladně - jelo se vše na čas a dokonce organizátoři spolu s hráči odsouhlasili formát bo3 i na semifinálové kola což pro diváky znamenalo větší porci zábavy. Samotný průběh asi nejvíc zaskočil fanoušky FTS, kteří se nedostali přes eXtatus do finále. To bylo pro mě asi největší překvapení.
Jaroslav "Sherlock" Voleský (League of Legends) Organizace super. Jelikož píšu pro Grunex, tak jsem nesmírně hrdý, že jsme dokázali vytvořit takovou akci. Mohl jsem se na organizaci,díky Micákovi, účastnit i aktivně a to pomocí spolukomentování zápasů League of Legends. Průběh akce byl hladký a bezproblémový. Nebyla žádná zpoždění, což bylo skvělé.
Jan "H_0_N" Tománek (World of Tanks) Tak BGCH byla určitě parádní akce, organizace skvělá, jen WoT je trochu specifická hra a do příště by určitě to chtělo doladit pár menších detailů. Hra není upravená pro komentování a tak se těžko přehrávají replaye, takže snad jen tuto maličkost trochu doladit, aby se mohli vytáhnout nějaké highlighty z bitev. Jinak všechno běželo suprově, pc sestavy dobré, organizace taky suprová.
Vojtěch "JustStock" Streit (World of Tanks) Turnaj jako takový se mi líbil. Myslím že problémy v organizaci nebyly nijak závažné, ale jelikož šlo o první WoT offline turnaj, tak jsme se některým nedostatkům nevyhnuli - nejzávažnější problém byl asi s hráči, kteří slyšeli komentátory. Nicméně turnaj považuji za velmi úspěšný a gratuluji vítězům!

Komentátoři hodnotí BGCH 2015

Co si zapamatuješ, když se řekne BenQ Grunex Challenge 2015? Herní situace, emoce při zápase, zážitek z cestování...
Michal „Micak“ Vašina (League of Legends) Hlavně se mi dost líbila myšlenka nechat pro veřejnost nahlédnout na samotné komentátory. Kdy v podstatě od vás stály jeden metr a mohli pozorovat komentátora přímo v akci a jak to celé vlastně vypadá i po vizuální stránce. Snad jediný technický problém bylo příliš světla na plátně ale počasí hold neporučíš. Všeho všudy BGCH 2015 hodnotím kladně a těším se na další ročníky!
Jaroslav "Sherlock" Voleský (League of Legends) Jelikož jsem fanouškem eXtatusu, sdílel jsem pocity hráčů jak při hře, tak i po hře. Největší emoce se objevili při zápase eXt vs FTS kdy eXtatus dal svému protivníkovi co proto - 2:0. Emoce byly neskutečné. Při BGCH 2015 se mi absolutně do hlavy zarila značka Big Shock a příjemní lidé z Grunexu.
Jan "H_0_N" Tománek (World of Tanks) Tahle je trochu složitější. Pro mne to byl celý super víkend, když jsem osobně potkal mnoho lidí, které jsem znal do té doby pouze přes internet. Rozhodně si tedy zapamatuju super lidi, dobré zážity a pak také určitě strhující bitvy ve WoT.
Vojtěch "JustStock" Streit (World of Tanks) I když jsem do Prahy jel jako komentátor, a ne jako hráč, přesto si BGCH 2015 zapamatuji jako první setkání našeho týmu FTS. Krom toho si určitě zapamatuji super kompy, monitory, a hodně zábavy jak s pořadateli z Grunexu tak s lidmi z týmů.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama