League of Legends: Začíná play-off Mid-Season Invitational 2017
Gaming League of Legends Článek League of Legends: Začíná play-off Mid-Season Invitational 2017

League of Legends: Začíná play-off Mid-Season Invitational 2017

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

27. 2. 2018 15:22

Ze šesti týmů v základní skupině zbyly po pěti dnech tvrdých bojů pouze čtyři.

Reklama

League of Legends: Začíná play-off Mid-Season Invitational 2017

Ze šesti týmů v základní skupině zbyly po pěti dnech tvrdých bojů pouze čtyři. Mid-Season Invitational 2017 právě vrcholí závěrečným play-off. Prestižní turnaj ve hře League of Legends nabízí kromě slávy i pohádkovou finanční odměnu. Také se jedná o skvělou příležitost pro kurzové sázkaře, kteří si mohou na e-sportovní turnaje, a samozřejmě i na MSI 2017 vsadit.

Minulý týden si na své museli přijít snad všichni fanoušci League of Legends. Jednatřicet zápasů rozložených do pěti hracích dnů, ve kterých se střetli ti nejlepší profesionální hráči z celého světa. Svátek LoL ale ještě nekončí. V pátek a v sobotu totiž proběhnou semifinálové série, ze kterých vzejdou nedělní finalisté. Ti se pak utkají o cennou trofej a pořádnou porci amerických dolarů.

Tipy na výsledky zdarma, ale také analýzu zápasů MSI 2017 najdete na Bet-Arena.cz.

Cesta na MSI 2017

Pozvánku dostává pouze třináct vítězů svých regionů.  Týmy Jižní Koreje, Evropy a Číny jsou nasazeny do šestičlenné základní skupiny. Zbylá desítka se musí na závěrečný turnaj probojovat přes předkola. Na konci play-in fáze zůstanou pouze tři postupující, kteří se přidají k nasazeným týmům v základní skupině.  Celkové složení základní skupiny bylo následující:

Nasazené týmy:

  • SK Telecom T1 – Jižní Korea
  • Team WE – Čína
  • G2 Esports  – Evropa

Kvalifikanti:

  • Team SoloMid – Severní Amerika
  • Flash Wolves – Taiwan, Honkong, Macao
  • Gigabyte Marines – Jihovýchodní Asie

Co si vítězové i kvalifikanti z MSI odvezou

Mid-Season Invitational je tradičně štědře honorován. Celkový é ceny, které si rozdělí všech třináct pozvaných týmů, se skládají z $250,000 + 25% tržeb za skiny Conqueror. Balíček si může kdokoliv zakoupit v herním klientovi. Dohromady se tak zatím jedná o částku více než 1,7 milionu dolarů. Skiny půjde zakoupit až do 24. května, takže parádní odměna ještě o něco naroste.Peníze se budou dělit klasickou výplatní strukturou. Vítěz dostane 40%, druhý tým 20%, třetí a čtvrtý 10%, pátý a šestý 5%, atd.

Aktuální ročník MSI hostí slunná Brazílie. Play-in fáze se odehrála v Sao Paolu a základní skupina společně s play-off probíhá v olympijské hale v Rio de Janeiru. Město je známé především díky každoročně největšímu karnevalu na světě, a také proslulé pláži Copacabana.

Analýza zápasů a skvělé tipy na vsazení

E-sportovní turnaje jsou vždy skvělou příležitostí pro to si přivydělat, i když třeba nejste progamer. Pokud se vyznáte v herní scéně a máte o hrách přehled, tak může být sázení přímo pro vás.

Kromě toho se můžete podělit i s nejpřátelštější sázkařskou komunitou, a také profesionálními sázkaři, kteří poradí, pomohou a ukážou, jak si sázením přivydělat. Jestli hledáte tipy dalších sázkařů, nebo velmi zajímavé kurzy, nechte se inspirovat analýzou zápasů na Bet-Arena.cz.

Základní skupina MSI 2017

Největšími favority na postup byli bezpochyby obhájci titulu a světoví šampioni z Jižní Koreje - SK Telecom T1. Tým ještě více vyzrál a rovněž příchod „Huniho“byl jednoznačným krokem vpřed. SKT nakonec po pěti dnech bezpečně postoupili s bilancí 8-2 z prvního místa.

Na druhé místo se probojovali čínští Team WE se skóre 7-3, kteří si v posledním zápase skupiny notně zvedli sebevědomí, když dokázali porazit úřadující šampiony z SK Telecom.

Třetí místo obsadili Evropané z G2 Esportsse čtyřmi výhrami a šesti porážkami, kterým se skupina příliš nevyvedla. Obvzláště hráči s nickem „Trick“ se na MSI prozatím příliš nedaří. „Trick“ má navíc druhý nejhorší poměr mezi zabitím, smrtí a asistencí ze všech účastníků v Riu.

O poslední postupové místo nakonec svedli přímý souboj celky Team SoloMid a Flash Wolves. Zápas hodně ovlivnily podivnézákazy hrdinů ve druhém kole od TSM. Flash Wolves nakonec dokázali využít lepší synergie a i díky galapředstavení „Maplea“, který se podílel na jedenácti zabitích, po zásluze postoupit.

Play-off aneb obhájce titulu vs. jejich přemožitelé ve skupině

Semifinálové dvojce slibují opravdu zajímavou podívanou. Obhájce titulu SK Telecom T1, který postoupil z prvního místa, narazí na překvapení  letošního ročníku tým Flash Wolves. FW jsou jednoznační outsideři, ale v základní skupině se jim podařil husarský kousek v podobě nečekané výhry právě nad SKT. Postupující z druhého místa Team WE se střetne s G2 Esports. TW dokázalo ve skupině dvakrát svého evropského soupeře porazit, a proto bude v souboji favoritem.

Všechny zápasy budou velmi výživné a sledovat je můžete Live nebo ze záznamu přímo zde.

Chcete se odreagovat zdarma nebo i vyhrát? Vyzkoušejte online casina

Online casina nejsou továrnou na peníze, ať už kdokoliv tvrdí cokoliv. Jedno se jim ale upřít nedá – je v nich prostě zábava a hráči se příjemně zrelaxují po náročném dnu. Není ani potřeba hrát o peníze, protože hry jsou k dispozici hráčům i zcela zdarma a bez registrace.

Her je opravdu spousta a i když třeba teď nechcete do hracích automatů nikdy vložit ani korunu, tak rozhodně nemusíte. Opravdu to jde i zdarma, i když jen o hrací peníze, tedy vlastně o sirky bez jakékoliv hodnoty.

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama