Lenovo to se značkou Legion myslí vážně
Technologie Článek Lenovo to se značkou Legion myslí vážně

Lenovo to se značkou Legion myslí vážně

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 3. 2017 12:52

První notebooky jsou jenom špička ledovce (nebo spíš legie?).

Reklama

Lenovo to se značkou Legion myslí vážně

Na začátku letošního roku představilo Lenovo svoji novou značku Legion. Má sloužit ke sjednocení všech herních produktů od čínského giganta, zatím jste je mohli poznat třeba podle „Y“ v označení či slova Gaming. Legion tak bude něco podobného, jako ROG u Asus nebo nově Aorus u Gigabyte.

Na tiskové konferenci v Praze představilo české zastoupení vizi pro Legion do budoucna. Zatím pod značkou Legion koupíte notebook Y520 v několika konfiguracích. Do budoucna jsou v plánu další herní notebooky, třeba již oznámený Legion Y720 by měl dorazit nejpozději v květu, má být více konfigurací, desktopy a samozřejmě také herní periferie.

Legion ve spojení s Lenovo tak do budoucna určitě budete vídat. Společnost se chce hráčům přiblížit také dalšími způsoby kromě nabídky hardware, mělo by se jednat o různé herní akce nebo třeba turnaje.

Lenovo Legion Y720

Jak už bylo řečeno, v květnu můžete čekat zahájení prodeje druhého Legion modelu. Novinka přinese volitelný 4K displej (Full HD v základu), audio Dolby Atmos a nejvyšší model potom grafickou kartu GeForce GTX 1060. Stejně tak ve vyšší konfiguraci najdete 16 GB operační paměti a 512GB SSD disk. Ceny mají startovat na 37 999 Kč.

Lenovo to se značkou Legion myslí vážně

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama