lol-10-banu-se-stava-skutecnosti
Esport League of Legends Článek [LoL] 10 banů se stává skutečností.

[LoL] 10 banů se stává skutečností.

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

12. 2. 2017 21:01

Profesionálové v League of Legends budou v pick/ban fázi banovat o 4 šampiony navíc.

Reklama

[LoL] 10 banů se stává skutečností.

Riot Games včera oznámil výraznou změnu v kompetitivním League of Legends. Léta fungující systém, kdy každá strana může před zvolením své týmové kompozice vyřadit ze hry celkem šest hrdinů bude pro všechny letošní ligy od Riot Games vyměněn. Místo šesti se bude ze hry odstraňovat celkem 10 hrdinů ve dvou fázích.

Prvních šest proběhne jako doposud. Tým na modré straně započne volbu hrdinů podle zavedeného klíče, v polovině dojde k přerušení a bude dokončena banovací fáze, tu zahájí tým na červené straně. Po vyřazení zbyvajících čtyř hrdinů bude volba pokračovat běžným způsobem.

[LoL] 10 banů se stává skutečností.

 

 

Deset vyřazených hrdinů bude mít masivní dopad na hráče a rozmanitost postav, které budeme výdat v profesionálních utkání, to povede k novým strategiím a doufejme i zábavným a neočekávaným synergiím, které profesionální hráči objeví mezi jednotlivými hrdiny.

Riot prozatím nenasadí 10-banovací systém do běžné hry, vše si chce teprve otestovat a hlavně tím chce posunout kompetitivní stránku hry a vyřešit jednotvárnost kompozic.

Nový systém v praxi uvidíme 19. ledna, kdy začíná EU LCS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama