[LoL] Rework Galia
Gaming League of Legends Článek [LoL] Rework Galia

[LoL] Rework Galia

Vítek Levý

Vítek Levý

9. 3. 2017 11:34

Rework Galia je tady! Bude se po tomto reworku opět hrát nebo znovu upadne v zapomnění?

Reklama

Šampion Galio prošel celkovým přepracováním po vizuální, zvukové i herní stránce. Zatím se jeho nový model nachází pouze na testovacím serveru PBE. Na live servery se dostane asi za dva týdny.

Galio, The Colossus

[LoL] Rework Galia

[LoL] Rework Galia

   Pasivní schopnost - Colossal Smash

Galiův další útok způsobí plošné magické poškození - odvýjí se od attack damage a magic resist. Cooldown se zkrátí, když Galio zasáhne svou schopností unikátního championa.

 

[LoL] Rework Galia

   Q - Winds of War

Galio vyšle dva větrné poryvy, které dávají magic damage. Po seběhnutí poryvů se utvoří vír, který uděluje dodatečné poškození, které se odvyjí od maximálního zdraví nepřitele.

 

[LoL] Rework Galia
   W - Shield of Durand (Passive)

Pokud není Galiovi po krátkou dobu způsobováno poškození, získává štít, který absorbuje magic damage.

(Držení W): Galio si vytváří defenzivní postoj, získává redukci poškození, ale pohybuje se pomaleji. Tento postoj nejde ničím přerušit - ani Crowd-control efekty.

(Puštění W): Galio tauntne okolní nepřátelské championy. Délka a dosah tauntu se odvýjí od toho, jak dlouho byl v defenzivním postoji

[LoL] Rework Galia
   E - Justice Punch

Galio se vrhne dopředu, způsobuje magic damage a vyhodí nepřátele do vzduchu, Galiův výpad se zastaví při srážce s nepřátelským chapionem nebo terénem.

 

[LoL] Rework Galia
   R - Hero's entrance

Galio označí jednoho ze svých spojenců, který získává na chvíli redukci poškození ze Shield of Durand. Následně vyletí do vzduchu a dopadne na pozici, kde byl spojenec při seslání spellu. Po přistání způsobí magic damage všem nepřátelům v oblasti a vyhodí je do  vzduchu. Nepřátelé, kteří jsou uprostřed oblasti dopadu, jsou vyhozeni do vzduchu na delší dobu.

 

[LoL] Rework Galia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama