Mad Catz oficiálně potvrdilo návrat
Technologie Článek Mad Catz oficiálně potvrdilo návrat

Mad Catz oficiálně potvrdilo návrat

Filip Němeček

Filip Němeček

5. 1. 2018 14:59

Velká část je při starém, odhaleno bylo hned několik periferií.

Reklama

Mad Catz oficiálně potvrdilo návrat

Tak už je vše jasné. Tajemné video z konce prosince minulého roku s názvem Back in The Game skutečně lákalo na návrat výrobce Mad Catz, který začátkem minulého roku vyhlásil bankrot. Značku společně s dalšími částmi, včetně továrny koupila čínská firma, která je ve velkém složena právě z bývalých zaměstnanců Mad Catz.

Webová stránka zase funguje a kromě nových produktů ukazuje také ty staré. CNET v reportu dodává, že původní design tým není součástí oživené značky, protože byl v roce 2016 prodán Logitechu. Nové produkty budou ve velkém odhaleny v rámci výstavy CES 2018.

Mad Catz oficiálně potvrdilo návrat

Mezi novými produkty samozřejmě nechybí R.A.T myš a to konkrétně model Air. Po stránce výbavy je dost podobný staršímu modelu RAT Pro X – 10 tlačítek, 12 000 DPI a hromada přizpůsobení. Myš je bezdrátová a nepotřebuje dobíjet. Musíte ale použít speciální podložku, která bude v balení s myší a umí také RGB podsvícení. Myš nepoužívá baterii, místo toho získává energii „z podložky“, ale Mad Catz zatím neuvedlo, jak to celé funguje. Případně budete moci připojit USB kabel a myš používat na jakékoliv další podložce.

Mad Catz oficiálně potvrdilo návrat

Další mezi novinkami je mechanická klávesnice S.T.R.I.K.E 4, výrobce pouze dodal, že je vyztužena hliníkem a nabízí RGB podsvícení. Poslední novinkou je headset F.R.E.Q. 4, opět výrobce pouze řekl, že používá 40mm měniče a konstrukce je vyztužena kovem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama