MSI představuje základní desku X370 Gaming M7
Partnerský obsah Článek MSI představuje základní desku X370 Gaming M7

MSI představuje základní desku X370 Gaming M7

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

8. 9. 2017 12:37

MSI představuje nejnovější AM4 základní deskou a vlajkovou loď X370 GAMING M7 ACK

Reklama

MSI představuje nejnovější AM4 základní deskou a vlajkovou loď X370 GAMING M7 ACK, která je připravena uspokojit potřeby jakéhokoliv hráče, PC nadšence nebo modéra. X370 GAMING M7 ACK je také zároveň první AM4 základní desku na světě s funkcí Killer DoubleShot PRO, která kombinuje Killer Ethernet s Killer WIFI AC.

MSI představuje základní desku X370 Gaming M7

Killed Doubleshoot Pro

Killer DoubleShot umožňuje spolupráci Killer Ethernet a Killer Wireless-AC pro co ještě rychlejší připojení. DoubleShot Pro automaticky vybere nejrychlejší připojení a automaticky upřednostňuje hry před ostatními aplikacemi. Killer DoubleShot Pro umožňuje spolupracovat Killer Ethernet a adaptéru Killer Wi-Fi. Správce Killer Network Manager rozhoduje o tom, které aplikace běží na jakém síťovém připojení, optimalizue spojení pro hry. To vám poskytne maximální propustnost až 1 867 Mbps.

Killer Control Center dává uživateli kontrolu nad prioritou připojení pro vybrané aplikace a oblíbené stránky.

MSI představuje základní desku X370 Gaming M7

M.2 Shield Frozr

X370 GAMING M7 ACK má dva Turbo M.2 sloty, které umožňují díky použití NVMe SSD extrémně rychlé načtení aplikací, her a systému a je tak snem každého hráče. M.2 Shield FROZR zajístí, že SSD nebude snižovat svůj výkon.  Konstrukce chladiče M7 udržuje SSD disky chladné a tím zvyšuje jejich životnost.

MSI představuje základní desku X370 Gaming M7

Audio Boost se po dlouholetých zkušenostech a několika verzích vyvinul ve vysoce kvalitní zvukovou jednotku, která nabízí řadu výhod nad svými konkurenty. Najděte své nepřátele i se zavřenýma očima pomocí Audio Boost 4. Základní desky Enthusiast GAMING také podporují overclocking. S DigitALL a OC Engine2 je X370 GAMING M7 ACK perfektní volbou pro dosažení maximálního přetaktování vašich komponentů.  Kromě spousty funkcí a možností připojení nabízí X370 GAMING M7 ACK neomezenou možnost přizpůsobení. Díky Mystic light a RGB LED můžete upravit svůj stroj do 16,8 millionu různých barev a 17 LED efektů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama