msi-predstavuje-zakladni-desky-b150m-h110m-grenade
Technologie Článek MSI představuje základní desky B150M & H110M Grenade

MSI představuje základní desky B150M & H110M Grenade

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

25. 7. 2016 10:23

MSI oznamuje dvě nové základní desky formátu mATX, B150M GRENADE a 110M GRENADE.

Reklama

MSI oznamuje dvě nové základní desky formátu mATX, B150M GRENADE a 110M GRENADE. S Audio Boost, GAMING LAN, Turbo M.2 (s rychlostí až 32 Gb/s Gen3 x4 na B150) a USB 3.1 Gen1 Type-C nabízí lepší konektivitu a mnoho herních funkcí pro uživatele, kteří hledají dostupné mATX desky do svých menších sestav.

MSI představuje základní desky B150M & H110M Grenade

Grenade

Nové základní desky GRENADE jsou vybaveny ambientními LEDkami na zadní straně pro střídmé osvětlení. Krom pěkného designu však nabízejí herní funkce za velmi příznivou cenu.

MSI představuje základní desky B150M & H110M Grenade

Skvělý výkon SSD s turbo M.2

Užijte si rychlé spuštění systému či načítání her na herních deskách MSI. MSI nabízí zcela novou generaci vysokorychlostního úložiště s Turbo M.2, které přenáší data přes PCI Express 3.0 x4 rozhraní rychlostí až 32 Gb/s, což je 5× rychleji než SATA 3.0. Navíc, s Turbo U.2 Host Card desky podporují nejnovější a nejrychlejší SSD jako například Intel® 750 s podporou NVMe.

Pohodlnější USM 3.1 GEN1 type-C

Kopírování oblíbených her, hudby a filmů přes USB 3.1 Gen1 rychlostí až 5 Gb/s! Nový konektor Type-C přináší všechny výhody USB 3.1 Gen1 v kombinaci s pohodlím Type-C konektoru.

DDR4 Boost

S optimalizovanou stopou a plně izolovanými obvody pamětí zajišťuje DDR4 Boost odrušení signálů operačních pamětí pro optimální výkon a stabilitu.

MSI Gaming LAN & LAN Protect

Připrav se rozdrtit své nepřátele na bitevním poli s herní síťovkou MSI. Pro zajištění online hraní bez záseků je herní síťovka MSI složena z pečlivě vybraných součástek. MSI GAMING LAN Manager umožňuje změnit priority aplikací v síťovém provozu, kdy již v základním nastavení jsou na nejvyšší pozici online hry. LED podsvícený LAN konektor je vybaven 15KV ochranou proti přepětí.

Audio Boost

Nejlepší audio řešení pro hráče s izolovanými obvody a vysoce kvalitními součástkami, to je MSI AUDIO BOOST.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama