msi-pridava-herni-desktom-do-aegis-rodiny-msi-aegis-ti
Technologie Článek MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

31. 7. 2016 13:48

První herní PC se dvěma grafickými kartami GTX 1080 8GB SLI.

Reklama

Jako světově nejpopulárnější výrobce herního vybavení, MSI hrdě představuje MSI Aegis Ti. Tento herní počítač je postaven pro extrémní hráče, kteří hledají maximální výkon. Aegis Ti používá zabudovaný Intel® Core™ K procesor, pro možnost skvělého přetaktování. Kromě toho MSI Aegis Ti obsahuje 2 z právě vydaných grafických karet MSI GeForce® GTX 1080 ve 2-way SLI zapojení, zdvojnásobjící výkon GPU pro užasné detaily a nejlepší možné grafické nastavení pro 4K a VR zážitek. Kromě božího hardwaru je Aegis Ti vyzbrojen charakteristickým dechberoucím designem, výhodně postaveným pro budoucí upgradování. Společně s vlastním Silent Storm Cooling 3 řešením, je nejen jeho výkon, ale také jeho chladící efekivita nesrovnatelná. Proto je Aegis Ti tím pravým, co chce každý hráč.

MSI Aegis Ti je kompletní a ready-to-go herní systém, který bude dostupný v průběhu srpna 2016.

MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

Špičková grafika a připravenost pro VR

Hraj nejnovější hry s MSI Aegis Ti, který je vybaven nejnovějšími grafckými kartami. Obsahuje první 2-way SLI zapojení, nabízející nejlepší VR zážitek pro hráče. Aegis Ti má speciální přední HDMI port, takže si můžeš lehce připojit VR headset a můžeš si tak užít hry ve virtuální realitě.

MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

Více výkonu pouhým stiskem!

Srdcem Aegis Ti je silný Intel® CoreTM K-series procesor, který může být přetaktován bez použití komplikovaného softwaru. Jednoduchým zmáčknutím "Dragon button", na přední straně, hardware uvnitř rozjede rychlost a výkon, který se může v nejnovějších hrách či jiných náročných operacích hodit.

MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

Silent Storm Cooling 3

Pro získání vynikajícího výkonu je Aegis Ti vybaven novým a vylepšeným chladícím systémem Silent Storm Cooling 3. Využívá tří samostatných vzduchových proudů, které se jednotlivě starají o chlazení jednotlivých komponentů uvnitř.

JEDNODUCHÝ PŘÍSTUP PRO UPGRADOVÁNÍ KOMPONENTŮ

 

 

MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

Pro hráče, kteří vždy chtěli mít to nejaktuálnější, jsou komponenty Aegis Ti lehce přístupné a kdykoliv připravené na upgradováni. Kdykoliv si můžeš zvětšit disk, vyměnit CPU za jiný nebo upgradnout grafické karty. Můžeš tak mít Aegis Ti vždy s nejnovějších hardwarem.

Vládni hře bez lagů

Aegis Ti přichází s Killer™ Double Shot Pro. Nech Killer™ Ethernet konektor a Wi-Fi adaptér spolupracovat pro ultimátní rychlost. S optimalizovaným síťovým provozem tě tak od online hraní již nebude nic rušit.

Načtení hry během pár sekund se Super Raid 4

Aegis Ti používá Super RAID 4 a dosahuje tak rychlosti až 32Gb/s SSD zapojených do konektoru M.2 Gen3 x4. Turbo M.2 konektor je více než 5× rychlejší než obyčejné SATA III. Užijte si načtení systému i her během pár sekund a buďte tak vždy napřed před svými protivníky.

Mystic Light

MSI přidává herní desktom do Aegis rodiny: MSI Aegis TI

Zažehni svou sestavu plamenem nebo ji zmraz v ledu, výběr je jen na tobě. S Mystic Light může tvůj Aegis Ti vypadat každý den úplně jinak, a to díky RGB LED osvětlení v přední části. A s efekty jako dýchání, vlna a další budeš středem pozornosti kdekoliv, kde jej vemeš s sebou.

Specifikace:

Název MSI AEGIS Ti
Procesor Intel® 6th gen Core™ i7-6700K processor
Operační systém Windows 10
Čipset Intel® Z170
Grafická karta Up to NVIDIA® GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X (2WAY SLI)
Operační paměť 4x SO-DIMMs DDR4 2400Mhz Max up to 64GB
Úložiště 2x 3.5” HDD SATA Gen3 / 1x 2.5” SSD/HDD SATA Gen3 / 2x M.2 PCI-E SSD
Připojení Killer LAN E2400 + Killer WiFi 1435AC / Bluetooth 4.1
Optická mechanika Slim tray Super Multi DVD
Zdroj 850W 80PLUS Platinum
Rozměry 510 mm x 196 mm x 506 mm
I/O porty

Front: 1x USB 3.1 Gen 2 type C, 1x USB 3.1 Gen 2 Type A, 1x USB 3.1 Gen 1 type A, 1x HDMI Out, Earphone/Microphone jack Rear: 7 in 1 audio jack, 4x USB 3.1 Gen 1 type A, 4x USB 2.0, 1x RJ45 LAN, 1x HDMI out, 1x P/S 2

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama