Na scénu přichází staronový klub - Team Global
Esport Článek Na scénu přichází staronový klub - Team Global

Na scénu přichází staronový klub - Team Global

Tomáš Polívka

Tomáš Polívka

18. 2. 2017 15:27

Po dlouhém plánování a příprav se spouští nadějný projekt a staronová herní organizace Team Global esports

Reklama

Na scénu přichází staronový klub - Team Global

Po dlouhém plánování a příprav se spouští nadějný projekt a staronová herní organizace Team Global esports.Organizace Team Global esports vznikla z původního klubu Hungry Tigers esports který se vyskytoval na scéně od roku 2007 a řada pamětníků si jistě rozpomene po zaznění tohoto názvu, hlavně CSkaři a FIFAři. V posledních letech ale organizace v podstatě neexistovala a upadala do zapomnění.

Kdo stojí za vznikem Team Global esports a jaké jsou cíle?

Za vznikem, respektive za novým startem organizace stojí Tomáš "daswer" Polívka kterého bude znát zejména starší generace hráčů coby fifaře. Po několika letech, kdy se sám podle svých slov věnoval rodině a podnikání, se tedy vrací na naši scénu a nutno dodat, že ve velkém stylu.

Naše cíle nejsou malé....

Dle vyjádření jsou cíle pro letošní sezónu již jasně dány. Jeden z cílů je i probojovat se alespoň s jedním týmem na MČR. Tomu odpovídá i samotný rozpočet klubu pro letošní rok, ten se blíží k šesticiferným částkám čímž se již nyní klub zařadí po finanční stránce mezi top kluby na naší scéně. V následujících letech se očekává další postupné navyšování rozpočtu.

Vyjádření Tomáše "daswera" Polívky:

V tuto dobu klub funguje zhruba 3 týdny. Je připravený se postarat o své sekce a má perfektní zázemí. Jsme schopni nabídnout hráčům podmínky pro jejich kvalitní výkony a v dohledné době z našeho standardu neustoupíme, právě naopak, budeme se snažit stále zlepšovat stav klubu. Vzhledem ke krátkému časovému intervalu po který klub funguje je logické, že řada lidí nebude chápat zda přichází nadějný klub s budoucností a nebo jen další polotovar do tuctu. Věříme, že každého přesvědčí naše fungování na scéně a že se za letošní rok posuneme do popředí.

Klub bude podporovat dvě sekce

Podpora klubu bude směrovat pouze na dvě hry, první je Counter Strike Global Offensive a druhou je nyní Hearthstone kdy u druhé hry se může ještě objevit změna. První sekce je již obsazena a klub angažoval nadějný CSGO tým pod vedením Jana "pr0meth" Ramšáka ve kterém můžete najít třeba i ještě nedávného hráče NecroRaisers Lukáše "LucasP" Pócsika. Tým nyní na začátku sezóny drží osmou příčku v MČR kvalifikaci a chystá se na lan akci UniCon 2017 do Trnavy.

Aktuální sestava Team Global CSGO:

  •  Lukáš "NEPTUNE" Bašník
  •  Róbert "DekV" Klimant
  •  Lukáš "LucasP" Pócsik
  •  Jan "Prometh" Ramšák
  •  Daniel "Ganz" Mráček
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama