Několik tipů jak na World of Warplanes 2.0
Gaming World of Warplanes Článek Několik tipů jak na World of Warplanes 2.0

Několik tipů jak na World of Warplanes 2.0

Thundarr

Thundarr

31. 10. 2017 13:25

Na youtube kanále Shrike Gaming se objevily zajímavé videa, adresované hlavně začátečníkům ve hře WoWp

Reklama

Na youtube kanálu Shrike Gaming se objevily zajímavá videa, adresované hlavně začátečníkům ve hře World of Warplanes, jak se v této hře orientovat, zlepšovat, a dosáhnout co nejlepších cílů. Pravdou je, že s příchodem nové verze se hra od základů změnila. Někomu se to líbí, jinému zas ne. Mně osobně přijde hra zajímavější, dynamičtější. 

Problém je jen s některými třídami, například univerzální letouny mi přišly totálně k ničemu. Díky množství leteckých soubojů je jejich neobratnost značně nevýhodná.

V druhém videu vám aktéři poradí, kterou z větví letadel vyzkoumat, abyste se u hry co nejvíce bavili. Samozřejmě většina leteckých fanoušků si vybere srdcová letadla a jejich větve. Nicméně je vhodné vědět, která vývojová větev se hodí pro začátečníky.

Momentálně je World of Warplanes hra, která si pozornost zaslouží. Jedna z výhod je provázanost účtů Wargamingu skrze skoro všechny jejich hry. Proto, když máte například prémiový účet, tak vám platí jak na tanky, tak na letadla. Je opravdu zajímavé vylétat si nějaké bonusy, které potom můžete využít v jiných hrách od WG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama