NHL 18 přidáno do nabídky EA Access
Gaming Článek NHL 18 přidáno do nabídky EA Access

NHL 18 přidáno do nabídky EA Access

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

16. 4. 2018 11:28

Předplatitelé služby EA Access se opět rozrostli možnosti. Zahrát si mohou NHL 18.

Reklama

NHL 18 přidáno do nabídky EA Access

EA Access je exkluzivní program pro Xbox One, který vám umožňuje hrát vybrané tituly od společnosti EA dle vaší libosti bez jakéhokoliv omezení. Kromě okamžitého přístupu k těmto hrám získáváte i možnost vyzkoušet si hry od EA ještě před samotným vydáním a 10% slevu pro veškerou digitální nabídku od EA pro Xbox One.

Seznam zmiňovaných her se nyní rozrostl o další skvělý titul. Tím je hokejové NHL 18, které bylo snad nejvhodnější možnou variantou na hru, kterou přidat. Od posledního dílu se příliš nepozměnilo, byť nabídlo například zajímavý Franchise Mode, tak zůstává velmi obdobné předchozímu dílu. Tudíž je jeho vyzkoušení před případným zakoupením nejvýhodnější možností - za hru byste v opačném případě zaplatili kolem 1 700 korun.

Co se týče nejlákavějších titulů, EA Access zahrnuje hry jako Battlefield 1, Mass Effect: Andromeda, Madden 18, NBA 18, Titanfall 2, FIFA 17, Star Wars Battlefront nebo třeba UFC 2. EA Access si můžete zakoupit na těchto stránkách, jeho cena je 99 korun na měsíc, nebo výhodnější sazba 599 korun na rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama