nova-expanzia-pre-hearthstone-je-tu
Gaming Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek Nová expanzia pre Hearthstone je tu!

Nová expanzia pre Hearthstone je tu!

Martin Bumbál

Martin Bumbál

22. 3. 2016 11:15

Co přinese nové rozšíření do Hearthstone?

Reklama

Nová expanzia pre Hearthstone je tu!

V piatok 11. marca spoločnosť Blizzard Entertainment potvrdila novú, v poradí už tretiu expanziu pre Heasthstone: Heroes of Warcraft.

Priprav sa, statočný šampión! V nadchádzajúcich týždňoch nám do taverny cesty privedú desivú temnotu, ktorá bude napĺňať mysle patrónov nepokojom - a všetko sa zmení. Whispers of the Old Gods vnesie do hry spoločne so starovekým zlom z hlbín Azerothu aj 134 úplne nových kariet, ale aj legendárne sily C'Thuna, N'Zotha, Yogg-Sarona a Y'Shaarja.

Napriek tomu, že expanzia Whispers of the Old Gods sa do hry dostane až na prelome apríla a mája si môžete už teraz predobjednať balík so špeciálnym "Whispers of the Old Gods" rubom kariet len za 49.99$.

Whispers of the Old Gods zoberie všetko známe v Hearthstone a otočí to... naruby! Pod vplyvol štyroch starých bohov Azerothu boli známi priatelia poškodení. Objavili sa nové monštrá a nepokoj sa šíri tavernou každým ťahom. Keď sa Starí bohovia Azerothu a ich pobláznení nasledovníci raz pridajú na tvoju stranu, nedá sa dopredu povedať, koľko zmätku narobíš s ich špeciálnymi schopnosťami a silami, ktoré dokážu otočiť hru. Z tohto dôvodu bude treba dávať veľký pozor na každý ťah, ktorý urobíte, lebo v najnovšej Hearhstone expanzii by to mohol byť váš posledný.

Vychádzajúc takisto pre počítače, ako aj pre Windows, iOS a Android tablety a mobilné telefóny sa budú balíčky Whispers of the Old Gods dať vyhrať v Arena móde. Pre ostatných je tu samozrejme možnosť zakúpenia si balíčkov Whispers of the Old Gods, či už za in-game goldy alebo reálne peniaze v rovnakej hodnote ako sa predávajú aj klasické balíčky. Od 14. marca až do vydania expanzie na prelome apríla a mája je tu pre tých netrpezlivejších možnosť predobjednať si špeciálnu sadu Whispers of the Old Gods obsahujúci 50 Whispers of the Old Gods balíčkov kariet za jedinečnú cenu 49.99$ (asi 45€ alebo 1200 korún). Tento nákup je síce limitovaný počtom jeden pre každý účet, ale dostanete k nemu tiež špeciálne Whispers of the Old Gods ruby kariet.

Pre bližši objatie temntoty a informácie o Starých bohoch navštívte stránku www.oldgods.com

Tešíte sa na novú expanziu? Alebo si myslíte, že je zbytočná? Plánujete si predobjednať sadu 50 baíčkov? Dajte nám vedieť vaše názory na Whispers of the Old Gods do komentárov!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama